בטון פולט קרינה ותינוקות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• בטון פולט קרינה ותינוקות
    אחת
    16/02/2018

שלום
    אני גרה בבית שנבנה בשנות השמונים.
    אין לי מושג ממה מורכב הבטון, אבל הבנתי שבטון מקרין ואנחנו גרים ליד אור גבעת קוסולובסקי (יש בה הרבה אנטנות סולאריות ול רדיו).
    הילדים שלי בני שנתיים ישנים על מזרנים על הריצפה. ובצמוד לקירות. האם כדאי להעביר אותם למיטות מוגבהות ולהרחיק את המיטות מהקיר ואם כן בכמה סמ? אם יש פרקט הוא מונע מעבר קרינה והאם קירות חיצוניים פולטים לחלל החדר יותר קרינה?

שנית, אני רוצה לקנות להם מיטות- האם יש משמעות למיטות ברזל או עץ בהקשר של קרינה?

שלישית, הבנתיש איוורור חשו במאוד. כשאומרים איוורור הכוונה שהבית יהיה פרוץ לגמרי או גם חלון קטן שפתוח מדלל משמעותית את הקרינה/אוויר בחדר?

תודה!

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטון פולט קרינה ותינוקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבעיה אינה בבטון אלא בגבעת קוזלובסקי. כדאי למדוד.

רם דישון
    17/02/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המרחק מהגבעה הוא בסביבות 350 מטר

אחת
    20/02/2018

זדה עדיין יכול להיחשב מסוכן?
    ולגבי הבטון- כן אשמח לעצתך בלי קשר לגבעה, האם שינה על הריצפה בבית שנבנה בשנות המשונים או בצמוד לקיר מסוכנת וכדאי לישון עלמיטות גבוהות ובאיזה מרחק מהקיר?
    מדובר בגיל שנתיים וחצי

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את נושא הבטון אני משאיר לד״ר וולף. לגבי גבעת קוזלובסקי- עדיין כדאי למדוד.

רם דישון
    20/02/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו