מרחק 25 מ' מאנטנה סלולרית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מרחק 25 מ' מאנטנה סלולרית
    מעין
    10/03/2018

שלום רב,
    לא מזמן אני ובן זוגי שכרנו דירה. היום כשעמדנו במרפסת
    נחרדנו לגלות מולנו, על גג הבניין השכן, במרחק של כ25 מ׳ ובזוית מינימלית (בערך חצי קומה מעלינו) אנטנה סלולרית.
    לאחר בירור קצר גילינו כי מדובר באנטנה של חברת הוט ופרטנר.
    עוד מצויין באתר של המשרד לאיכות הסביבה כי ״עוצמת קרינה מיקרו ואט לסמ״ר: 54.45״. מה המשמעות? אציין גם כי אני בהריון ומעבר לחשש בנוגע לסיכון ההריון עצמו אני חוששת מפני חופשת לידה בסמיכות כה גבוהה לאנטנה. בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרחק 25 מ' מאנטנה סלולרית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הערך בו נקבת חסר משמעות כי הוא לא נמדד בדירתך.

רם דישון
    11/03/2018

הפתרון הטוב ביותר הוא לרכוש מכשיר מדידה ולמדוד לבד. אני ועמיתי נוכל לסייע בפירוש התוצאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות הבדיקה

מעיין
    17/03/2018

הזמנו מודד.
    המדידה התבצעה ביום שישי בצהריים.. אנחנו גרים קרוב לשוק מתוייר ולכן סביר שהיו הרבה אנשים ברחוב (כלומר, היה שימוש רחב בטלפונים סלולרים) אך לא הרבה בבתים ובמשרדים הרבים בקרבת מקום.
    במרפסת נמדד 1.5
    בתוך הבית 0.3-0.5 כאשר החלונות סגורים. לרגעים נמדד 1 בחדר הקרוב ביותר לאנטנה כאשר החלון היה פתוח לרווחה.
    עוד אציין כי בימים אלו מתקיימות עבודות באצטדיון הקרוב מאוד וכשיפתח צפויים להתקיים בו אירועים עם עשרות אלפי אנשים. אז ציין המודד שאולי כדאי לבדוק שוב.
    האם התוצאות בתווך הנורמלי או שיש לי סיבה לחשוש מלהעביר את חופשת הלידה בדירה הזו?
    ושוב תודה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות.

רם דישון
    19/03/2018

1. אני מניח שהערכים הם במיקרוואט לסמ״ר. אם לא- נא הודיעני.
    2. ערכים עד 0.5 הנם תקינים.
    3. החלונות שקופים, כך שאין כמעט הבדל אם הם סגורים או פתוחים. מאידך, אם יש תריסי מתכת- הם ינחיתו את הקרינה בבית במידה רבה.
    4. האם בזמן המדידה כיביתם את כל המכשירים פולטי הקרינה בבית (ראוטרים, טלפונים אלחוטיים, ניידים של כל בני הבית)?
    5. נסי להלין את הרך הנולד בחדר מרוחק מהאנטנה. זכרי גם ששימוש במכשירים שמניתי לעיל אינם מומלצים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו