מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיכוי לגז ראדון בממדיוסי10/04/2018
1. מה הסיכוי שיש לנו גז ראדון בממד..אנחנו גרים בבית פרטי בקומה השניה .(לא על הקרקע ) הדירת קרקע לא חדשה..מעליה בנינו את היחידה שלנו (היחידה שלנו חדשה )
2. הממד שלנו הוא מחסן כך שלא הקפדנו לאווררר .במידה ויש ראדון הוא יכול לדלוף החוצה למסדרון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם על השאלה שלי
יוסי10/04/2018אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
יוסי10/04/2018שהחדר ממד נמצא מהקרקע כ3.5 מטר..הבית עשוי מיציקת בטון וציפוי אבן ירןשלמית..אני ממש בלחץץץ יש לי תינוקות בבית!!אני גרה במבשרת ציון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר וולף סליחה שאני חופר לכםם
יוסי11/04/2018אני ואשתי מאוד בלחץ לא ישנו כל הלילה שמא עשינו נזק לילדים שלנו אז אסביר את עצמי..אנחנו גרים בבניין פרטי הבית שלנו לא יושב על הקרקע עצמו, כדי להגיע לבית שלנו אנחנו עולים 10 מדרגות בערך, מתחתנו יש גם דירות..אנחנו גרים בקומה ראשונה- אבלללל קירות בתנו מצופים ביציקת בטון ולא היינו דואגים לאוורר את הבית הרבה(כי מי חשב שקיר פולט קרינה? פעם ראשונה שומעים על כך )..אולי מדי פעם...תוכל להסביר לנו מה הרמת סיכון שלנו? האם כל בטון פולט קרינה מייננת ? (גם כשהוא לא יושב על האדמה?) אנחנו גרים בבית 5 שנים ! בחורף היינו מפעילים חימום רצפתי ולא פותחים חלונות , ובקיץ מדי פעם היינו פותחים חלון ...ועוד שאלה כשאנחנו נכנסים לבית בשניה שאנחנו פותחים את הדלת כל הגז מספיק לצאת בשניה וחצי שהדלת פתוחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
יוסי12/04/2018????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתוך המלט מכניסים כ-10% אפר פחם, שהוא מקור הקרינה. אם לא מדובר, בקירות עבים מאוד בחדר צמוד קרקע ואטום , לא מאוורר בכלל, אין בעיה
ד``ר דני וולף13/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך דר וולף
יוסי13/04/2018ועל הפורום הנפלא הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)