מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קנייה של מודד קרינהמיכאל27/04/2018
שלום רב,
אני עובד מספר רב של שעות מול המחשב נייד שנמצא מאוד קרוב אלי, בין היתר כמו כמעט בכל בית בשנת 2018 נמצאים סביבי המון מכשירים אלקטרוניים, טלפון נייד, מטענים, ועוד ועוד.
חשבתי לקנות מכשיר שמודד את הקרינה בכדי לקבל תמונה מדויקת יותר בקשר למה שקורה סביבי.
השאלה שלי האם מכשיר למשל כמו זה המצורף בקישור בתחתית ההודעה, יכול לתת לי אינדיקציה בקשר לעניין הנ"ל, מבחינת סוג הקרינה והמהימנות של מכשירים פשוטים מהסוג הזה.
אודה מאוד לתגובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא היה דבר בתחתית ההודעה.
רם דישון29/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא היה דבר בתחתית ההודעה.
רם דישון29/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתעלמתם מההודעה
מיכאל30/04/2018שלום. בהודעה המקורית צירפתי קישזור למכשיר שאני מדבר עליו, אמרתם שאין, העלתי הודעה נוספת ובו צירפתי את הקישור, ההודעה לא עלתה לאתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האתר הזה אינו מאפשר העלאת כתובות מייל או קישורים כלשהם. פנה בפרטי.
רם דישון01/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע לא מספק
ערן06/05/2018עברתי כמה וכמה שרשורים עם כותרת מפתה כמו נזקי קרינה, 'ניית מכשיר למדידת קרינה וכו, ובכל שרשור ושרשור המגמה זהה. אין שום מידע בנושא אחא רק תשובה לא מספקת לשאלה שנשאלה. ברצוני להדגיש כי ישנם קוראים אחרים בפורום שמעוניינים בתשובות לשאלות הרשומות ואינם מעוניינים לקבל תשובה על שאלה ברמה כל כך ספציפית כמו הילד שלי שהה 6 שעות ליד ראוטר והתשובה היא הכל בסדר. בחייאת! קצת מחשבה שעוד אנשים קוראים והוספת משפט כמו: "לידיעתך, באופן כללי נזקי הראוטר הם... בחשיפה ומרחק כזה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)