מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דירה במרחק של 400-500 מאנטותרוית25/05/2008
שלום,
אנו מעוניינים לוכוש דירה שנמצאת במרחק של 400-500מ' משתי אנטונות המוצבות יחד.
יש לצין כי הדירה בקומה שישית והאנטנות על הקרקע. האם במרחק הזה אנו נהיה חשופים לסכנה,
תודה
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם עדיין לא קנית רצוי למדוד!!
ד``ר דני וולף25/05/2008אם עדיין לא קנית את הדירה בכל מקרה כדאי לך למדוד את עוצמת הקרינה בבית לפני שאת קונה, הן את שטף הקרינה של קרינת הסלולר, הן את השדה המגנטי של הקרינה מכבלי מתח גבוהה. אין כמו ידידי הד"ר זמיר, שיעשה זאת ברצון, והוא המומחה הבלתי משוחד היחידי שאני מכיר
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדירה במרחק 400 מטר ויותר מאנטנה
ד"ר זמיר שליט"א26/05/2008רוב הסיכוי שמאותה אנטנה סלולרית הקרינה תהיה נמוכה, אולם אם האנטנה חזקה, הקרינה יכולה להיות יותר מנמוכה. כדאי לבדוק. יתכן גם שיש לייד הדירה אנטנות נוספות, מוסוות או שסתם אינכם רואים, והןם עלולות להקרין חזק ומקרוב. ההפתעות רבות, ולא נעימות, בפרט באיזורים עירוניים.
ניתן להתקשר איתי אחרי 3 ביוני (כרגע אני בחו"ל) ולקבל מכשיר מדידה, כמובן ללא תשלום. איתו ניתן למדוד לבד. ההדרכה נמשכת בין 1 ל- 2 דקות.
הטלפון שלי 03-574-7527, אני גר ברמת גן.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)