דירה במרחק של 400-500 מאנטות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• דירה במרחק של 400-500 מאנטות
    רוית
    25/05/2008

שלום,
    אנו מעוניינים לוכוש דירה שנמצאת במרחק של 400-500מ' משתי אנטונות המוצבות יחד.
    יש לצין כי הדירה בקומה שישית והאנטנות על הקרקע. האם במרחק הזה אנו נהיה חשופים לסכנה,
    תודה
    רוית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דירה במרחק של 400-500 מאנטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם עדיין לא קנית רצוי למדוד!!

ד``ר דני וולף
    25/05/2008

אם עדיין לא קנית את הדירה בכל מקרה כדאי לך למדוד את עוצמת הקרינה בבית לפני שאת קונה, הן את שטף הקרינה של קרינת הסלולר, הן את השדה המגנטי של הקרינה מכבלי מתח גבוהה. אין כמו ידידי הד"ר זמיר, שיעשה זאת ברצון, והוא המומחה הבלתי משוחד היחידי שאני מכיר
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דירה במרחק 400 מטר ויותר מאנטנה

ד"ר זמיר שליט"א
    26/05/2008

רוב הסיכוי שמאותה אנטנה סלולרית הקרינה תהיה נמוכה, אולם אם האנטנה חזקה, הקרינה יכולה להיות יותר מנמוכה. כדאי לבדוק. יתכן גם שיש לייד הדירה אנטנות נוספות, מוסוות או שסתם אינכם רואים, והןם עלולות להקרין חזק ומקרוב. ההפתעות רבות, ולא נעימות, בפרט באיזורים עירוניים.
    ניתן להתקשר איתי אחרי 3 ביוני (כרגע אני בחו"ל) ולקבל מכשיר מדידה, כמובן ללא תשלום. איתו ניתן למדוד לבד. ההדרכה נמשכת בין 1 ל- 2 דקות.
    הטלפון שלי 03-574-7527, אני גר ברמת גן.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו