מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטנה על גבעת קוזלובסקי בגבעתייםציפי.י23/05/2018
איך אפשר לדעת עד איזה מרחק יש קרינה חזקה מהאנטנה שעומדת בראש הגבעה ועליה מתקנים שונים.ניטור שראינו באתר איכות הסביבה מראה 7 ברחוב גלבוע שנמצא 400 מטר משם.האם כל הבתים שברדיוס כזה באותה קרינה?האם מספיק למדוד בבית הספציפי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאן חייבים מדידה מקצועית, כי המכשירים הפשוטים אינם מכסים את כל התדרים שמשודרים בגבעה.
רם דישון24/05/2018אין דרך אחרת לדעת. המדידה חייבת להיעשות בבית הספציפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה ספציפית
ציפי.י24/05/2018תאורטית האם יכול להיות שבאותו בנין יהיו ממצאים שונים בכל דירה או חדר.האם ניטור של 7 ליד בית ספר זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובות.
רם דישון25/05/20181. תתכנה תוצאות שונות בדירות שונות.
2. 7 מה? מי מדד? באיזה תדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ציפי.י25/05/2018המדידה על ידי 2 תחנות ניטור בגבעתיים.ברחוב זבוטיסנקי וברחוב גלבוע.הבן שלי ראה באתר איכות הסביבה של גבעתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בקשי מהמשרד להגנת הסביבה להציב בביתך תחנת ניטור למשך מספר ימים, ואז אוכל לענת.
רם דישון28/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניטור
ציפי.י29/05/2018תודה לתשובתך.היה מדובר על בית לקניה.הבן שלי חושש מהאנטנות ומהטרנספורמטורים הצמודים לבתים אז בנתיים לא קונים שם באזור....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על מכשיר מדידה
תמיר11/08/2020שלום, אני שוקל לרכוש דירה באזור ונושא הקרינה מטריד אותי.
אני מעוניין לרכוש מכשיר מדידה שיכול להתמודד עם כל הספטקטרום הקרינה מגבעת קוזלובסקי בגבעתיים ולתת מדידה אמינה, האם ניתן להמליץ על מכשיר מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
7 באילו יחידות?
רם דישון11/08/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)