מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעבר דירה אל מול אנטנהמוטרדת12/06/2018
שלום וברכה
אני מעוניינת לשכור דירה (קראוון) בישוב בו אני גרה.
מול הקראוון ישנה אנטנה סלולרית, לתחושתי מאד קרובה.
הגעתי עד האחראי קרינה של המשרד להגנת הסביבה. הוא פתח את הדו"ח של הבדיקה השנתית (שהייתה לפני כחודשיים) ואמר לי שהמבנה המסויים שאני מעוניינת בו קולט בין 1 ל2 מיקרוואט לסמ"ר (כשהתקן על פי חוק הוא 400). הוא אמר שהמכשיר שקולט הוא עד תדר של 2 והמבנה הנ"ל נמצא מתחת לרדאר של המכשיר.
השאלה היא האם ניתן לעבור לשם בראש שקט? משהו בי לא רגוע בגלל הקירבה לאנטנה.
ואם האנטנה מאושרת ועל פי הנתונים במפה באתר של החברה להגנת הסביבה מראה שעוצמת הקרינה היא 2 מיקרו וואט לסמ"ר היא 2, זה כולל גם את המרחבים הציבוריים כמו גני משחקים וכו'?
אז שאלתי בקצרה- האם לדעתכם כל הסיפור הזה מספיק בטיחותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאחר והקרינה בקראוון היא 2 מיקרוואט לסמ״ר,
רם דישון12/06/2018ומאחר ומדובר בקראוון שמנחית מעט את הקרינה- אינני יכול להמליץ עליו כבטיחותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)