שאלה לדני וואלף בקשר לטלק , אשמח לעזרה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה לדני וואלף בקשר לטלק , אשמח לעזרה
    אורה
    19/06/2018

שלום רב , אני קצת בחרדות אני יודעת שהשאלה תשמע קצץ מוזרה אבל היא מטרידה אותי.. , קראתי שטלק מסוכן לנשימה ..יש לי טלק של חברת אזורה( רשום שהוא באישור משרד הבריאות ) כבר 5 שנים בבית , הוא יושב ככה סתם על מדף (יש לציין שהבית שלי גדול ) שמתי לב שמחוץ לבקבוק יש שאריות של טלק על הפקק עצמו , האם יש חשש שנשמנו את השאריות של הטלק למרות ש לא היה בשימוש כמעט , רק ככה סתם עמד על מדף ? האם חשיפה מסוכנת זה רק שבאמת נושמים את הטלק מתוך הבקבוק או גם במקרה שציינתי ?יש ילדים קטנים בבית , יש לציין שלא היה להם כמעט בעיות נשימה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא קרה דבר. הסירי דאגה מליבך.

רם דישון
    20/06/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון שטלק מסוכן שנושמים אותו ואישור משרד הבריאות לא מתייחס לזה

ד``ר דני וולף
    23/06/2018

אגב גם אבק גיר של פעם מסוכן באותה מידה, ולכן לתינוקות אסור בכלל להשתמש בטלק.
    ומתשובתי אפשר להבין שאין שום סכנה מטלק סגור בבקבוק, ועצם העובדה שנשארו גרגירים דבוקים לבקבוק במשך שנים אומר שלא נשמתם אותם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו