מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה משדה מגנטי ללא שדה חשמליShimon27/06/2018
דר שלום וברכה אני מתגורר בבית וליד אחד החדרים בבית מבחוץ, עובר כבל חשמל עבה מאוד הוא אינו פעיל חשמלי רק לעיתים אבל גם כשהוא אינו פעיל, במד קרינה ביתית הוא מראה שדה מגנטי חזק מאד עד שהמד כבר אינו מצליח לקרוא ערכים גבוהים כל כך, אשמח לדעת האם קרינה זו מוגדרת המסוכנת או קרינה מסוכנת זה רק כשיש פעילות שדה חשמלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון29/06/2018השדה החשמלי והמגנטי שלובים זה בזה ואין אחד ללא משנהו.
איך אתה יודע מתי הוא פעיל ומתי לא? אם הוא אינו פעיל, השדה אמור להיות אפס.
באיזה מרחק מהכבל מתקבלים ערכים גבוהים? מה קורה כשמתרחקים למרחק מטר מהקו?
מהם ״ערכים גבוהים״? תן מספרים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי קרינה
Shimon29/06/2018בחוץ נמדדו ערכים של 19 ויותר בפנים נמדדו ערכים של 4+כל המדידות הם ביחידות uT אני מצרף תמונה שנמדדה בפנים .תודה על המענה המהיר ואשמח לפנות אליך דרך הטלפון אם תאשר לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפני שמשוחחים טלפונית:
רם דישון30/06/20181. אינני מכיר את המכשיר ואת הדיוק שלו. תן בבקשה שם יצרן ודגם.
2. כמו שכתבתי, אין שדה מגנטי ללא שדה חשמלי (פרט לזרם ישר, שזה לא המקרה).
3. מה מחיר המכשיר? (זה יתן לי מושג על איכותו ודיוקו).
הייתי ממליץ להזמין מודד מוסמך (אני לא) שיוציא דוח מסודר, אתו תוכל לגשת לחברת החשמל או לערכאות. נראה שהמצב אינו תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך איכות המכשיר
Shimon30/06/2018את המכשיר קניתי באלי אקספרס באזור ה85 שח. ממה שבדקתי הוא מגיב לקרינה שנפלטת משקעים , מטלפונים סלולארים וממיקרוגל. אין לי ספק שאיכות המכשיר אינה מהטובים. האם אין בממצאי המכשיר כדי להתריע על מחדל בטיחותי חמור שמתרחש מתחת לחלון ביתי ומסכנת אותי וילדי? והאם ניתן לעשות משהו כדי לפתור את הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אינני מוכן לחוות דעה על מכשיר ברמה זו.
רם דישון01/07/2018האם קיבלת איזה דף הוראות? מפרט טכני, במיוחד לגבי הדיוק שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
Shimon01/07/2018דר שלום וברכה.
יש לי דף הוראות אך אינני מתמצא בזה. אבל יש ערכי סף מצויינים על המכשיר. אני מצרף צילום של המכשיר ןכערכי הסף המצטיינים עליו ( אשמח לשוחח טלפונית אם זה לא מפריע). תודה לך
חסרים נתונים רבים. אני מטיל ספק באיכות המכשיר. למשל- לאילו תחומי תדר הוא מתוכנן? מה הדיוק בכל תחום תדר?
רם דישון02/07/2018זה כנראה מכשיר סיני שהמתכנן לא מצא לנכון לציין את הנתונים הללו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך נתוני מכשיר
Shompn02/07/2018האם בכל זאת המדידה אמורה להדליק אצלי נורה אדומה בייחוד שיש כבל עבה שעובר בחלון ביתי מהמכשיר מוצא לנכון להעלות את ערכי האלקטרומגנטיות. האם ייתכן שבעל הכבל אמנם מנתק את הזרם אך משאיר את השד. המגנטי פועל משום שלא ביצע כפייה מגנטית ( מקווה שאני לא טועה במושג)?
האם אתה מתכוון ל- coercive? בהחלט לא שייך לענינינו.
רם דישון04/07/2018אינני יכול לענות מבלי להיות במקום ולמדוד במכשיר יותר אמין.
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)