מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שתי שאלות בנושא קרינהמאור04/07/2018
שלום
ברצוני לדעת לגבי שני דברים בקרינה
האם ב mri רפואי קיימת קרינה מסויימת? כי רו9א ששאלתי בפורום אחר כן אומר שיש קרינה מסויימת...ולפני הבדיקה אמרו לי שאין בכלל קרינה ב אם מרי גם במור מאר נאמר לי שאין קרינה ..אשמח לתשובתך המיקצועית
משהו נוסף האם ב wifi קיימת קרינה?הבנתי שאם הנתב רחוק אז הקרינה היא אפסית זאת אומרת עובד על תדר מסויים
מה שאני עושה בדרך כלל אם גולש דרך הסמרטפון מעביר למצב טיסה וגולש ברשת האלחוטית בבית קיים סיכון??
אשמח לתשובה ל 2 השאלות ברשותך
הרבה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ב-MRI יש קרינה חלשה לא משמעותית. שונה לגמרי מ- CT.
רם דישון04/07/2018ב- wifi יש קרינה. אם הראוטר רחוק הקרינה חלשה יותר (מעל מטר). דבר אחד לא מסתדר לי, במצב טיסה לא ניתן לגלוש בשום רשת. כנראה שאתה מבטל את הרשת הסלולרית וגולש ב- wifi. זה עדיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי המשך תשובתך
מאור04/07/2018אז למה טוענים שב mri אין קרינה בכלל??
ולגבי wifi נכון צדקת יש הרבה יותר ממטר בגלל זה הקליטה לא הכי חזקה ..ככול שגולשים רחוק מהראוטר הקרינה לא מזיקה??
בפורום הזה הרבה עברתי וראיתי שרשמתם לאנשים שאין קרינה ב mri
ולגבי wifi ראיתי שגם כביכול הקרינה לא חודרת או לא מזיקה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובות.
רם דישון04/07/2018כאשר הקרינה כה חלשה שאין לה שום השפעה על גוף האדם נהוג להתייחס כאילו אין קרינה.
לגבי ראוטר- זה נכון, אבל חייבים לזכור שהמחשב שאתו גולשים נמצא קרוב מאד לגוף. אם גולשים זמן סביר- ניתן לחיות עם זה, אבל אם הגלישה ממושכת- עדיף לעבור לחיבור חוטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי המשך תשובתך
מאור05/07/2018אז כמו שאתה אומר ב mri אין קרינה?
ולגבי ראוטר אם אני גולש בוויפי דרך הסמרטפון במצב טיסה האם זה מזיק?
מה לגבי כאלה שיש להם מצלמות אלוחטיות שמחוברות לראוטר 24 שעות?
גם מה לגבי כול הרשתות האלחוטיות שיש לשכנים כמו שאתה אומר זה מזיק היום לכול אחד יש נתב בבית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובות.
רם דישון06/07/20181. מעשית ב- MRI אין קרינה.
2. תשתדל לא לקרב את הסמרטפון לגוף. אם הוא במרחק יד הוא לא מזיק.
3. תלוי היכן המצלמות והראוטר ממוקמים. אם הם רחוקים מבני הבית אין בעיה.
4. מה שמגיע מהשכנים זניח לגמרי. הקירות מנחיתים מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי המשך תשובתך
מאור10/07/2018אז למעשה אנחנו חיים במדינה מלאה בקרינה כי כולם יש ראוטרים היום
ראוטר שלי נמצא במרכז הבית יש בערך 4 5 מטרים עד החדרים בו גולשים
זה בסדר?
לגבי הסמרטפון מה זה מרחק יד ?זאת אומרת אנע במצב טיסה הוא נהך להיות כמו טאבלט לא?
זה עדיף על מחשב נייד??
מקד בבקשה את שאלותיך.
רם דישון10/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)