מחשב!!!

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מחשב!!!
    סיגי
    27/05/2008

שלום רב!
    ראשית כל, הרשו לי להודות לכם על התרומה לציבור, על תשובותיכם המקצועיות, על עצם העובדה שיש לאדם "הפשוט" את הכתובת לבירור תהיות, ספקות וחששות...
    אני עובדת מול מחשב שעות רבות ביום (עד 10-11 שעות ליום). כל הריוני ביליתי כך. וגם כעת, לאחר הלידה, אני ממשיכה לכתוב עבודות ומבלה מול מחשב שעות על גבי שעות, כאשר תינוקי "עובד יחד איתי" - נמצא אצלי על הידיים, מול המחשב. מסך המחשב - מסך דק - LCD. האם אני עושה מעשה בלתי אחראי ומסוכן בישיבה הממושכת מול מחשב עם תינוק? מחכה לתשובת המומחים שלנו בצפיה דרוכה ובתקוה שלא גרמתי נזק כלשה...
    בתודה ענקית מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשב!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המחשב של סיגי

ד"ר זמיר שליט"א
    27/05/2008

סיגי יקרה:
    ממערכת המחשב שאת עובדת מולה, את יכולה להיות רגועה: מסך שטוח , פולט קרינה מועטת, שממרחק יד פשוטה היא זניחה. אם אינך משתטחת על המסך אז אין לך בעיית קרינה ממנו. מה שכדאי לך להיזהר, ממכשיר "אל פסק" הפולט שדה מגנטי חזק לייד הרגליים, וכן מטענים ושנאים הנמצאים לרוב במשרד ובבית, על השולחן ומתחת לשולחן. גם המסכים הישנים (שתופסים את כל השולחן) פולטים גם קרינה לכיוון הצופה, ושדה מגנטי, לכל הכיוונים. לכן היזהרי אם מאחורי קיר הגבס במשרד נמצא מסך כזה של מישהו אחר וצידו האחורי צמוד לקיר, השדה המגנטי ממנו חזק, ועובר את הקיר כמו אוויר.כמו כן היזהרי מקרינת הסלולרי שאת תולה (?) על החגורה, ושמה מתחת לכר כדי להיות זמינה בכל עת (?..). כדאי לראות אם אין איזו אנטנה סלולרית מול החלון, היא יכולה להיות גלוייה או מוסווית (דוד שמש ללא קולטים, קוביה לבנה, צינור לבן אנכי, וכיוב'.
    בקיצור, מקורות הקרינה שאנחנו רואים, לעיתים פחות מסוכנים מאלה שאנחנו לא רואים.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו