שאלה בנוגע לאינטרנט בסלולר

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לאינטרנט בסלולר
    מיכל
    22/07/2018

שלום,
    רציתי לשאול מה עדיף מבחינת קרינה וההשפעה על מי שלא משתמש במכשיר. כאשר בעלי גולש באינטרנט מהנייד, במה עדיף שיגלוש מבחינת קרינה ב"נתונים לנייד" או בויפי ואז צריך להדליק ויפי. אני משתדלת לנתק את הויפי כאשר הבן שלי בסלון ואז בעלי גולש דרך "נתונים לנייד". השאלה שלי האם זה משפיע על הבן שלי- אם יש הבדל דרך מה בעלי גולש באינטנרט, גם כאשר הוא לא ממש לידו אלא בחדר אחר או בכלל בבית...תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התשובה תלויה במרחק שלכם מאנטנת הסלולר הקרובה (זו של החברה שלכם).

רם דישון
    22/07/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - המשך

מיכל
    25/07/2018

תודה אבל לא הבנתי מה קשורה הגלישה בנתונים בנייד לאנטנה- 1.האנטנה לא קשורה רק לדיבור בסלולר?היא קשורה גם לגלישה בנתונים בנייד?
    2. כלומר שאם אין קליטה גבוהה אז עדיף לגלוש בבית על ויפי ולא על נתונים לנייד?
    3. האם ההשפעה היא רק על מי שגולש או על כל מי שנמצא בבית?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות.

רם דישון
    25/07/2018

1 ו-2- נכון.
    3. בעיקר על הגולש, כי הנייד קרוב אליו. ההשפעה על יתר הנמצאים בבית זניחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו