קרינה מסיטי רבים ומיותרים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מסיטי רבים ומיותרים
    לילך
    17/08/2018

שלום רב בשנה האחרונה בעקבות כאב גב וירידה במשקל (תוצאות דם תקינות) נשלחתי למיפוי עצמות, סיטי צוואר, סי טי ריאות, סי.טי ראש,סיטי כליות וסיטי בטן וחזה עם יוד...באמצע גם ממוגרפיה.....כמובן עד עכשיו לא נמצא כלום אבל ידם הייתה על ההדק איתי ומחוסר ידע עשיתי את כל הצילומים האלה במיוחד שכולם לחצו עלי שזה הכרחי לדעת "מה אם"... אחרי הצילום השלישי לדעתי השיער החל לנשור והרגשתי נימולים בגוף אבל אף אחד לא אמר שזה יכול להיות מקרינה והנשיכו לשלוח אותי לעוד צילומים ....שאלתי האם נגרם לי נזק בלתי הפיך ....האם נשירת השיער ורגישות יתר בעור היא תוצאה של החשיפה ומה המשמעות לטווח הרחוק בכמות כזאת של קרינה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לצערי מחוץ לתחום הפורום.

רם דישון
    17/08/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיטי רבים ומיותרים

לילך
    18/08/2018

רציתי לדעת את כמות הקרינה שנחשפתי ומה עלי לעשות כרגע......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיטי רבים ומיותרים

לילך
    18/08/2018

השאלה שלי מבחינת קרינה עד כמה חשפו אותי לקרינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו