מרחק בטוח מאנטנה סלולארית בדירה חדשה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מרחק בטוח מאנטנה סלולארית בדירה חדשה
    ד``ר דני וולף
    23/09/2018

אני עובר לגור בדירה חדשה בבניין חדש ומהצד השני של הכביש ניצב אנטנת
    תורן בגובה אני מעריך 30-40 מטר כמה מטרים משם גם אנטנות קטנות מסוג עוקץ , האנטנות בטווח 200 מטר ( אולי טיפה יותר)
    ויש בלוק חוסם בין הבניין שבו אני יגור לאנטנות מהצד השני של הכביש , הבדיקה האחרונה ליד התורן במרחק 24 מטר נמדד 29 מיקרו-ואט לסמר
    האם יש חשש לקרינה במרחק של 200 מטר
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם רואים את האנטנות מהדירה?

רם דישון
    24/09/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדירה בבניה

יריב סעדון
    25/09/2018

אין לי אפשרות לדעת,
    אין אפשרות לעלות ולבדוק
    מקומת הקרקע לא רואים והדירה שאותה אני רוצה לקנות בקומה שלישית , הבלוק החוסם בגובה של 5 קומות אבל האנטנה שמאחוריו בגובה רב ...
    אני חושש לקנות את הדירה , הדירה במרחק 200 מטר , מה אתה מציע האם לותר ולקנות במקום אחר במידה וכן רואים
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות.

רם דישון
    25/09/2018

בהנחה שמהדירה רואים את האנטנות, והמרחק הוא 200 מטר, יתכן ויהיה צורך למגן את החלונות שפונים לאנטנות.
    זה יכול להיעשות או ע״י רשת מתכתית (נגד יתושים; חוסמת גם קרינה) או ע״י ציפוי הזכוכית ברדיד חוסם קרינת שמש.
    העלות זניחה יחסית למחיר הדירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הכוונה לרשת לחלון נגד יתושים ?

יריב סעדון
    25/09/2018

האם הכוונה לחלון רשת נגד יתושים ? כי הרכיבו בדירה רשת לחלון נגד יתושים..., והבנתי שגם וילון מבד מסנן חלק מהקרינה
    תודה רבה וחג שמח !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 1. כן. רשת נגד יתושים- אבל ממתכת ולא מניילון. 2. בד רגיל לא מסנן כלום.

רם דישון
    26/09/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו