מספר פעמים בדיקת סיטי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מספר פעמים בדיקת סיטי
    להב
    10/10/2018

שלום וברכה ..עשיתי לפני כמה שנים טיפול אפיסקטומי ל3 שיניים אצל מומחה לטיפולי שורש.כל פעם שיש כאב באיזור אני נשלח לעשות סיטי של ה3 שיניים בגלל שקשה מאד ברנטגן לקראות את מצב העצם..יצא לי ב5 שנים האחרונות לעשות 4 פעמים סיטי לאיזור האם זה מסוכן מדיי רמת הקרינה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר פעמים בדיקת סיטי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיטי לשיניים הוא בקרינה יחסית נמוכה.

רם דישון
    10/10/2018

מאידך, צילום כמעט כל שנה נראה קצת הרבה. תשתדל לשכנע את הרופא לצמצם להבא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר פעמים בדיקת סיטי

להב
    10/10/2018

תודה רבה על התשובה המהירה..ניסיתי לשכנע אותו אבל הוא אמר שזה קצת בעייתי כי ברנטגן רגיל לא מקבלים תמונה טובה..במכון אמרו לי שהמכשיר סיטי שברשותם הוא מחברת פלמנקה שהוא ממש מופחת קרינה ברמה של כמו צילום פנורמי רגיל ..עוד לא עשיתי את הצילום כי אני קצת חושש מהתדירות של הסיטי..האם באמת הסיטי של השיניים הוא ברמת קרינה נמוכה כמו צילום פנורמי כמו שהם טוענים..תודה רבה מראש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינני יודע. זה אינו תחום המומחיות שלי.

רם דישון
    11/10/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו