בעלי בלחץ מקרינה מהטלוויזיה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• בעלי בלחץ מקרינה מהטלוויזיה
    סיון
    15/01/2019

שלום רב, אודה לעזרתכם בסוגיה הבאה:
    מבנה הבית שלנו הוא כזה שקיר הטלויזיה בסלון גובל עם צד אחד של חדר הילדים, וחדר הילדים מצוי בין הסלון לחדר השינה. ממול יש חדר אחד נוסף שהוא הממ"ד. למעט הממ"ד כל קירות פנים הבית עשויים גבס ונושא הקרינה מטריד ומדיר שינה מעיני בעלי. לטענתו הראוטר והממיר המצויים במזנון בסלון והממיר שמצוי אצלנו בחדר, גובלים בדיוק עם כל אחת ממיטות הילדים, ובכל הזדמנות הוא מכבה את שניהם מחשש לקרינה. מעיון בפוסטים קודמים אני מבינה ה
    שהראוטר הוא המדאיג מבין השניים, ואני מנסה להבין באיזו מידה? האם קיר גבס איננו מספיק? האם כדאי להעביר את הראוטר לממ"ד בו אף אחד לא ישן, ולכבות אותו כשלא משתמשים בו? (כי בממד הבנתי שיש בעיה אחרת).. לאן אתם מציעים לי להעביר את הראוטר?
    הוא נדרש לצורך vod ולגלישה בלפ טופ ברחבי הבית. האם הממירים של יס החדשניים לא פולטים קרינה מסוכנת? אני לא באמת סומכת על ספקיות התקשורת שיתנו לי פרטים מהימנים ואודה מאוד לעזרתכם, שכן יש לבעלי ולי המון ויכוחים בנושא. תודה רבה רבה ורק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות.

רם דישון
    17/01/2019

אבן כדאי להעביר את הראוטר לממ"ד בו אף אחד לא ישן, ולכבות אותו כשלא משתמשים בו. לגבי הממיר של הוט- אם משתמשים בפונקציה האלחוטית שלו, הוא כמו כל ראוטר אחר. אם ניתן לכבות את האלחוטי- הוא בטוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו