מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיסה, קרינה ומה שביניהםנעה10/02/2019
שלום רב,
רציתי לדעת האם יש סכנה לטוס לארצות הברית עם כמות הקרינה שיש בטיסה. והאם יש הבדל בין טיסה לשם לבין טיסה למקומות אחרים בעולם.
הבנתי שיש קרינה רבה בטיסות. שאלתי מתייחסת לגילאים 30, 4 ושמונה חודשים.
אני תוהה אם יש הבדל משמעותי מבחינת הגילאים מהבחינה הזו, והאם עניין הקרינה אמור למנוע מלטוס באופן כללי?
האם משמעותי מתי טסים מבחינת שעות היום. ואז רמות הקרינה משתנות?
האם טיסה ישירה שונה מטיסה עם עצירה?
והאם כמות הפעמים שטסים בחיים גם משמעותית? תהיתי האם יש מספיק מחקרים בנושא. אני חוששת מכל הפעמים שטסתי בחיי ותוהה מה להחליט לגבי העתיד.
יש לנו אירוע חשוב ותוהה אם זו סיבה לא לטוס.
אני חוששת לילדים שיותר רגישים לקרינה באופן כללי.
האם סכנות מטיסות שייכות רק לעובדי טיסה קבועים או גם מטיסות בודדות במשך החיים. אני יודעת שיש לתינוקות רגישות גבוהה יותר מאנשים בוגרים. האם יש גיל מסויים שלאחריו בטוח יותר לטוס?
ושאלה אחרונה לעכשיו. האם משמעותי היכן יושבים בטיסה עצמה.
בברכה
נעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחוץ לתחום הפורום. לא הייתי מבטל טיסה לאירוע חשוב בגלל הסיבות שמנית, גם לתינוק.
רם דישון10/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)