מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהאדם03/06/2008
שלום רב,
האם לטלפון אלחוטי יש קרינה חזקה כמו של פלאפון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלפון אלחוטי מקרין מאוד
ד``ר דני וולף03/06/2008טלפון אלחוטי מהסוג של דקט מקרין בדיוק באותו התדר כמו הפלאפונים. כשמדברים עם הטלפון האלחוטי הוא מקרין חזק מאוד, ייתכן אפילו יותר מטלפון סלולרי (תלוי מהמרחק של הסלולרי מתחנת הבסיס). כשלא מדברים עם הטלפון האלחוטי בבית הוא לא מקרין בכלל בניגוד לפלאפון הסלולרי. בקיצור זה נבלה וזה טרפה ושנייהם מקרינים יופי. ומה עם הטלפון הקווי הזול יותר הנוח יותר והבטוח יותר??????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינת טלפון אלחוטי
ד"ר זמיר שליט"א03/06/2008אני מדדתי מטלפון DECT קרינה בעוצמה של כ- 70 מיקרוואט לס"מ רבוע, שנכנסה הישר לראשו של המטלפן.
באשר לנקודה, שטלפון כזה מונח על כנו ולא מקרין, כפי שענה ידידי ד"ר וולף, זה היה פעם נכון. אולם עם הזמן יצרו גם כאלה שמקרינים גם כשהם על הכן. בכך נוכחתי להפתעתי הרבה, שהטלפון DECT החדש בביתי, מקרין גם כשהוא מונח על כנו. לא כל אחד מוכרח להיות כזה, אולם עצתי להיזהר בכל אחד.
מה שאני עושה להגנה, אני מניח על חזית הטלפון הנייד על הכן בדף של ציפוי חלונות, הבולם גם קרינה סלולרית, אבל גם נייר כסף כמו זה שמשמש לבישול, מגן יפה מקרינה על היושבים בסמוך..
אני גם הדבקתי מגן כזה גם על החלק העליון של הטלפון עצמו, כך שאיני מקבל קרינה לראש, ובכלל אני משתמש בטלפון האלחוטי רק לנוחיות לקבלת שיחה, ומייד עובר לטלפון קווי על אותו הקו..
גם מגן כזה עדיין מאפשר שיחה ללא ניתוק, ללמדך שהטלפון עובד על הספק גבוה בהרבה מהנחוץ לתת שירות.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה טלפון אלחוטי דקט??
ליטל18/06/2008
כולם משתמשים בטלפון אלחוטי, לא?
טלפון קווי זה כזה שאני צריך לעמוד ליד הטלפון בזמן שיחה? בלי אפשרות לזוז בבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב, אז אני כבר יכתוב את הדגם..
ליטל18/06/2008
siemens gigaset a240
חיפוש מהיר בגוגל יביא לכם את התמונה..
תודה רבה וסליחה על ההטרדה.. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלפון אלחוטי 2
זמיר שליט"א18/06/2008יש טלפונים אלחוטיים שמקרינים גם כשהם יושבים על תחנת הבסיס, ויש שלא.
תתיחס לטלפון שלך כאילו הוא מקרין גם על תחנת הבסיס, ותרחיק אותו מפינת האוכל, או כל מקום שיושהים קרוב אליו.
אתה שואל האם זה מקרין יותר חזק מפלאפון ? אני מבין שאתה מתכוון לטלפון סלולרי בכלל, ובכן כל טלפון מקרין בתיאום עם תחנת השרת הקרובה: אם קולטת אותך טוב, היא תשדר לטלפון שלך לשדר חלש, ולהיפך. כללית טלפון אלחוטי מקרין בערך כמו סלולרי, ובמחקרים משוודיה, יצא כמסוכן באותה מידה.
כל טוב,
זזמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלפון אלחוטי
זמיר שליט"א18/06/2008טלפון DECT אלו ראשי תבות, שהספקתי לשכוח. תראה בגוגל.
מה שקובע לגביך, שטלפון אלחוטי מקרין, ומקרין חזק לתוך המוח שלך. מדדתי כמה טלפונים DECT כולל שניים לתוכנית טלויזיה לפני כשנתיים, וכולם היו חזקים.
עצתי לך: אפשר לקבל את השיחה ב- DECT, להגיד רגע רגע, ולגשת מייד לטלפון הקווי, ולהמשיך את השיחה ממנו.
זה לא נוח, זה לא COOL אבל צריך לשמור על המוח, כי אין לו חלקי חילוף.
כל טוב,
זמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)