מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפחתת הנזק עקב הקרינהדידוש04/06/2008
יש לי מס' שאלות,
אני מאוד מפחדת מקרינה ומנסה לעשות כמעט הכל על מנת להפחית את הנזק, למשל אני לא מדברת בסלולארי כאשר הוא בהטענה, מנסה להתרחק מהמודם והראוטיר, משתמשת באוזניה וכו'
אבא שלי לעומת זאת את רוב העבודה שלו חייב לעשות בפל' והוא מדבר יחסית הרבה, כמעט ולא מוריד את הפל' מהאוזן, וזה די מפחיד אותי. האם אוזניית בלוטוס מומלצת ? מה עוד אפשר לעשות חוץ מאוזנייה ודיבורית ?
ועוד שאלה, יש לי מחשב נייד עם שקולט אינטרנט אלחוטי, האם יש בו קרינה ? והאם היא רבה? מה אני יכולה לעשות כדי להפחית את הנזק שנגרם לי ?
איזה מכשירים שנמצאים ברוב הבתים ועלולים להכיל קרינה ?
תודה מראש
דידוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפחתת נזק הקרינה
ד"ר זמיר שליט"א05/06/2008דידוש יקרה:
זה שיש לך מודעות לנזקי הקרינה, כבר יביא להקטנת הנזק, כי את כבר נוקטת בצעדים נכונים, אם כי אינם מספיקים.
ראשית יש להרחקי את הטלפון מהגוף גם כשהוא במצב כוננות, כי גם במצב זה הוא משדר כל כמה זמן סיגנל חזק לשרת.
כדאי לדבר ברמקול, ואם מדברים עם אוזנית, יש להרחיק כאמור את הטלפון מהגוף
לאבא שלך תגידי שכדאי לדבר עם אוזנית. ה- BLUETOOTH משדרת בעוצמה קטנה, והשימוש בה עדיף על דיבור ללא אוזנית.
אוזנית רגילה מורידה פי 20 את הקרינה, אז זה תלוי בעוצמה בה משדר הטלפון באותו זמן (תלוי מהמקום בו את נמצאת) וכדאי תמיד לשדר ממקום פתוח, או לייד חלון כדי שאנטנת השרת הקרובה תקלוט את הטלפון טוב, ותורה לו לשדר חלש.
באשר למחשב מייד הקולט שידור אלחוטי WIFI במשרד או בבית קפב, או ראוטר בבית, במקרים רבים נמצא המחשב במקום שקרינתו חזקה מאנטנה הנמצאת במרחק 100 מטר.
כדאי להיזהר, כי למוח אין חלקי חילוף. את זה גם תגידי לאבא שלך.
כל טוב,
זמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום,יש לי כמה שאלות.
עידן16/07/2008בזמן האחרון יש לי בעיות מאוד כואבות בלסת, מישהי רשמה פה שאולי זה קשור לפה אז חשבתי אולי אני צריך להזהר מעכשיו. קניתי אוזניית בלוטוס לפני כמה זמן , האם זה ממש מסוכן? איך אפשר לעצור את הקרינה בבלוטוס ובפלאפון עצמה? שמעתי על איזה מדבקה משהו. אפשר להדביק אותה גם על הבלוטוס וגם על הפלאפון?-היא באמת עובדת? חוץ מזה איך אפשר לעזור להפחית את הקרינה? אני כמו מטומטם ישנתי גם עם הפלאפון מוטאן והאוזניית בלוטוס מוטענת כל יום מתחת לכרית!!! מה יותר גרוע,בלוטוס או אוזניות? מקווה שתענו לי על הכל הכל. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מהסלולרי
ד"ר זמיר שליט"א17/07/2008עידן יקירי:
הכאב מהלסת לא נראה טוב.
טוס לרופא שיניים טוב, לבדוק מה זה. יתכן שהקרינות החוזרות ונשנות אליהן נחשפת מהסלולרי, פגעו לך בסתימת מתכת (אמלגאמה), או ישירות בלסת (בעצם) או בבלוטת רוק תת לסתית. זה אור אדום, ותתייחס אליו ברצינות כי קרוב לודאי יש לך כבר נזק.
אוזנית BLUETOOTH משדרת חלש, כ- 1 מיקרוואט לס"מ רבוע, אבל זו קרינה בכל זאת. זה עדיף על קרינה ישירה של כמה עשרות מיקרוואטים לס"מ רבוע מהטלפון עצמו. אוזנית רגילה מפחיתה את הקרינה לאוזן פי 20, אבל תלוי באיזו עוצמה משדר הטלפון (אם הקליטה לא טובה, הוא משדר חזק, לעיתים מאד, וכן ההיפך. אתה גם לטלפן כשהטלפון במצב של רמקול, ואז הקרינה ממש אפסית.
עם רופא השיניים אל תחכה למחר.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
עידן18/07/2008ומה בקשר למדבקה העוזרת? היא עוזרת במשהו? איפה ניתן לקנות אותה? זה עוזר גם אם אני עם הבלוטוס? והלכתי לרופאה היא אמרה שהכאבים הם לא שבר או משהו ואמרה שאני אעשה צילום.. אמרה לי לשים כרית חמה כמה פעמים ביום ולעשות מסג' בלסת.. עכשיו אני מחכה רק לצילום. תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמדבקה
ד"ר זמיר שליט"א20/07/2008עידן יקר:
אנאנ ראה תשובתי לעיל בעניין הרדיד 030 של חברת IIREC, זה אותו דבר.
השורה האחרונה: הרדיד אינו מגן עליך מהקרינה, אלא רק מאזן שיאי שדה מגנטי DC.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)