מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מחדר גנרטורים ושנאיםאני15/06/2019
שלום, במקום העבודה קיים קומה מתחתינו חדר גדול של גנרטורים ושנאים, לאחר בדיקות קרינה החליטו לבצע טיפול של צמצום הקרינה וסגרו שני משרדים מעליו והם אינם בשימוש עקב קרינה מעל 2. המשרד שלי גם ממוקם מעליו צמוד לחדרים שסגרו וממוקם כ 4-5 מטר מהם. האם עדיין יש סיכוי לקרינה? הישיבה במשרד היא כ 9 שעות ביום. שאלה אחת: במידה ונבצע מדידה, מה המספר שמומלץ שיהיה בכדי שנדע שהקרינה היא הכי נורמלית שיש... ולא מעבר לזה בכלל.. שאלה שניה: האם נשמע שיש סיכון לקרינה? אפילו קלוש.. שאלה שלישית: בכל פעם שיש הפסקת חשמל כל הגנרטורים מתחילים לפעול ויש רעש חזק מלמטה, האם עצם זה שהתחילו לפעול בעוצמה זה גורם ליותר קרינה? - במידה וכן מה מומלץ לעשות בזמן כזה שאלה רביעית: כמה מטרים מרחק היה מומלץ להיות מה מהמקום , כאשר החדר נמצא תחתינו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון15/06/20191. קרוב לוודאי שאין סיכון. הקריאה התקנית היא 2.
2. ראה 1.
3. לא. קרוב לוודאי שהקרינה רגילה.
4. לא ניתן לדעת ללא מדידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני15/06/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה
אני17/06/2019נמצא בבדיקה 2.6 מיליגאוס, האם מומלץ לשבת במיקום אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההבדל אינו משמעותי. לא הייתי מתעקש על מיקום אחר.
רם דישון19/06/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני20/06/2019תודה רבה על התשובה המהירה. מוזר שאין הבדל בין התוצאות, לע היה עדיף לשבת בחדר עם 1.9 מאשר חדר עם 2.6? אשמח להסבר קצר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההבדל אינו משמעותי.
רם דישון21/06/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)