מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מדידות קרינה- שאלות להתייעצותאא20/06/2019
הי,
לפני 10 חודשים עברתי לדירה שכורה הנמצאת מול אנטנה תורן עם קו ראיה לאנטנה (בערך 200 מטר מרחק), הדבר הדאיג אותי אבל רק עכשיו שכרתי מכשיר קרינה למדוד את הקרינה בבית והתוצאות הן כאלו:
1. בסלון ברוב הנקודות 3-4 מילוואט/מ״ר, למעט מוקד ספציפי ליד הספה שמדדתי 6-8 מילוואט/מ״ר. כאשר התריס אלומיניום סגור יורד לממוצע 2מיליוואט/מ״ר
2. בחדר שינה כאשר התריס סגור (רוב הזמן התריס סגור עד 7/8 מהחלון) מתחת ל1 מילוואט/מ״ר, כאשר התריס פתוח עולה ל4-5 מילוואט/מ״ר
3. בחדר עבודהֿ/ממד בסביבות 0.5 מילוואט/מ״ר
השאלות הן כאלו:
1. היות ואנחנו לקראת סיום חוזה שכירות והיות ובשנה הקרובה אנחנו כנראה נחפש דירה לקניה, האם ממולץ
א. לעבור דירה לגמרי לדירה אחרת
ב. לגור עוד שנה באותה דירה עם התריסים סגורים (בסלון קשה לסגור תריס עד הסוף כי אז אין אור)
אני נוראה מודאגת מההשפעה שהיתה לקרינה שממדדתי - אני עובדת מהבית- חצי מהזמן מהסלון וחצי מהזמן בממד
אודה לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון20/06/2019הסף שלי- בהתחשב ברמת הדיוק של המכשיר- הוא 1 מיליוואט למ״ר. אפשר לחיות עם 2.
יוצא מזה שרק הסלון בעייתי.
אם תחליטו להשאר בדירה- שווה לשקול מיגון החלון בסלון בעזרת רדיד נגד שמש.
לטווח ארוך, בהתחשב שהדירה בשכירות, הייתי מחפש דירה אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)