מדידות קרינה- שאלות להתייעצות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מדידות קרינה- שאלות להתייעצות
    אא
    20/06/2019

הי,
    לפני 10 חודשים עברתי לדירה שכורה הנמצאת מול אנטנה תורן עם קו ראיה לאנטנה (בערך 200 מטר מרחק), הדבר הדאיג אותי אבל רק עכשיו שכרתי מכשיר קרינה למדוד את הקרינה בבית והתוצאות הן כאלו:
    1. בסלון ברוב הנקודות 3-4 מילוואט/מ״ר, למעט מוקד ספציפי ליד הספה שמדדתי 6-8 מילוואט/מ״ר. כאשר התריס אלומיניום סגור יורד לממוצע 2מיליוואט/מ״ר
    2. בחדר שינה כאשר התריס סגור (רוב הזמן התריס סגור עד 7/8 מהחלון) מתחת ל1 מילוואט/מ״ר, כאשר התריס פתוח עולה ל4-5 מילוואט/מ״ר
    3. בחדר עבודהֿ/ממד בסביבות 0.5 מילוואט/מ״ר
    השאלות הן כאלו:
    1. היות ואנחנו לקראת סיום חוזה שכירות והיות ובשנה הקרובה אנחנו כנראה נחפש דירה לקניה, האם ממולץ
    א. לעבור דירה לגמרי לדירה אחרת
    ב. לגור עוד שנה באותה דירה עם התריסים סגורים (בסלון קשה לסגור תריס עד הסוף כי אז אין אור)

אני נוראה מודאגת מההשפעה שהיתה לקרינה שממדדתי - אני עובדת מהבית- חצי מהזמן מהסלון וחצי מהזמן בממד

אודה לעזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות.

רם דישון
    20/06/2019

הסף שלי- בהתחשב ברמת הדיוק של המכשיר- הוא 1 מיליוואט למ״ר. אפשר לחיות עם 2.
    יוצא מזה שרק הסלון בעייתי.
    אם תחליטו להשאר בדירה- שווה לשקול מיגון החלון בסלון בעזרת רדיד נגד שמש.
    לטווח ארוך, בהתחשב שהדירה בשכירות, הייתי מחפש דירה אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו