קרינה מתריסים חשמליים- בירור

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מתריסים חשמליים- בירור
    חגית
    24/07/2019

שלום וברכה,
    מבקשת להבין בנוגע לתריסים חשמליים הממוקמים בחדרי הילדים:
    1.האם בתריס חשמלי יש קרינה מהמנוע שנמצא בקיר?
    2.הבנתי כי המנוע עובד על גלי רדיו, השאלה אם זה מקרין רק כשמפעילים את התריס או גם במצב של מנוחה?
    3.והאם יש הבדל בעוצמת הקרינה אם משתמשים במתג או בשלט?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש קרינה מזערית, זניחה לגמרי.

רם דישון
    24/07/2019

ובכל מקרה רק בזמן ההפעלה- מספר שניות. הסירי כל דאגה מליבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מתריסים חשמליים

חגית
    24/07/2019

תודה על תגובתך המהירה!
    מה לגבי השלט הפועל בתדר של גלי רדיו? האם גם פה הקרינה מזערית?
    דרך השלט אני יכולה לכוון את שעות הפתיחה והסגירה של התריסים מראש, גם אם אני לא נוכחת בבית (סוג של בית חכם).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם מדובר בפעולה אוטומטית של השלט ולא דרך האינטרנט-

רם דישון
    24/07/2019

אין שום בעיה. השלטים המודרניים עובדים על אור (אינפרה-אדום) ולא על גלי רדיו, וגם לו היו פועלים על גלי רדיו- העוצמה שלהם היתה זעירה שבזעירות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מתריסים חשמליים

חגית
    25/07/2019

מבירור עם איש האלומיניום מסתבר שכדי להשתמש בשלט יש לעבור מהמערכת המחווטת לטכנולוגיית רדיו (ואם אני מבינה נכון זה לא עובד על אור?), ולשם כך יש להתקין מקלט רדיו מתחת למתג.
    מה דעתך? האם יש קרינה בכך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה.

רם דישון
    25/07/2019

ההגיון שלי אומר כך: בשלט ישנו שעון שפועל כל הזמן אבל אינו מקרין כלל. בשעה היעודה הוא מוציא אות קצר מאד (קרינה מועטה) שאומר לתריס להפתח. כנ״ל במצב סגירה. בתריס ישנו מקלט שלא משדר כלל. סיכומו של דבר: אינני רואה שום בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו