מיקום ראוטר- איפה עדיף?

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מיקום ראוטר- איפה עדיף?
    סיגלית
    03/08/2019

שלום
    כרגע בבית יש לי ראוטר של סלקום שממוקם מתחת לטלוויזיה ונמצא על שידה בסלון במקום פתוח. מחשש לקרינה, חשבתי להעביר את הראוטר לחדר יותר מרוחק ולא בסלון כדי שלא אהיה קרובה אליו. החדר הזה נמצא ליד הסלון והדלת כל הזמן פתוחה. אך נאמר שדווקא העברה לחדר עם קירות יגרום לראוטר לשדר יותר חזק ועדיף שיהיה בסלון במקום פתוח.

האם זה נכון? מאד חשוב לי שלא להיחשף לקרינה מיותרת.
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיקום ראוטר- איפה עדיף?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שיותר רחוק ממקום בו אנשים נמצאים- כך יותר טוב.

רם דישון
    04/08/2019

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקום ראוטר- איפה עדיף?

סיגלית
    06/08/2019

תודה על תגובתך המהירה.
    אני מתכננת להעביר את הwifi לחדר קטן שנמצא צמוד למטבח שלי.
    האם כאשר אני אשב במטבח עדיף לסגור את דלת החדר שבו נמצא הwifi כדי שתיפלט פחות קרינה? הקירות והדלת חוסמים את הקרינה?
    או שעדיף להשאיר את הדלת פתוחה?

כמו כן אני אשמח לדעת אם יש איזשהו חדר ספציפי בבית שאתה ממליץ למקם את הwifi.. כי בכל מקום אנחנו שוהים..
    תודה לך שוב!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדלת שקופה לקרינה. הקירות חוסמים אותה.

רם דישון
    06/08/2019

אינני יכול לומר דבר כי אינני רואה את תכנית הדירה. רצוי להתקין את הווייפיי במרחק של מטר לפחות מנקודות בהן נמצאים אנשים שעות רבות ביום. רצוי לשמור מרחק של מטר מנקודות כאלה. מומלץ לכבות את הוייפיי בלילה (עם שעון שבת, למשל).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו