קרינה ממיקרוגל שהוא גם תנור

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה ממיקרוגל שהוא גם תנור
    כרמל
    13/08/2019

קודם כל תודה רבה על המענה המקצועי והמהיר. שמחה שמצאתי את הפורום הזה. רציתי לשאול בבקשה לפני כמה חודשים השכרתי ליומיים מד קרינה וגיליתי שהמיקרוגל שיש לי מקרין מאוד קרינה מאוד גבוהה , גם כשמתרחקים 2 מטר. זהו מיקרו של חברת sauter שהוא משולב עם תנור ביחד. אני רוצה להחליף את המיקרו
    אך לא יודעת איזה מיקרו לקנות, הרי הנתונים על רמת הקרינה לא מופיעים אצל הספקים או בחנות?? איך אני אדע שמיקרו חדש שאקנה לא יקרין באותה מידה? יש לציין שאני לא משתמשת בפונקצייה של התנור, צריכה את המיקרו בלבד. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה.

רם דישון
    14/08/2019

לדעתי כל תנורי המיקרו קורנים במידה דומה.. לו המכשיר היה עדיין בידך, הייתי מדריך אותך לבצע מדידה בתאים מבוקרים ואז להשוות עם מיקרוגל אחר. אין קשר לפונקצית התנור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לקרינה ממיקרוגל

כרמל
    15/08/2019

אני בדקתי גם את הקרינה במיקרוגל הישן של ההורים שלי והוא הקרין הרבה פחות לעומת שלי. אך אם אני בחנות של מיקרו אני לא חושבת שיש אפשרות למדוד קרינה כי צריך לחבר לחשמל. זה דבר שמקובל?
    אגב לא יכול להיות שהקרינה של המיקרו שלי גבוהה יותר מעצם היותו מכשיר שמחובר לחשמל ולא מהקרינה של גלי המיקרו עצמם כי לדעתי בדקתי את הקרינה החשמלית?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי שאת מערבבת קרינה חשמלית (תדר 50 הרץ)

רם דישון
    18/08/2019

לקרינה בתדר המיקרוגל (2450 מגהרץ).
    קרינה בתדר המיקרוגל ניתן למדוד ולהשוות כאשר מניחים כוס מים בנפח מדוד במרכז התנור ומודדים במרחק מדוד מהחזית. כל מדידה אחרת אינה תקינה. ומה שנוגע לתדר הנמוך- ישנה תמיד קרינה חלשה מהאלקטרוניקה שפועלת תמיד (השעון וכו׳).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו