מיטה נתכווננת על סוללות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מיטה נתכווננת על סוללות
    יעל
    18/08/2019

היי, מיטה מתכווננת שעובדת על סוללות ( מעדיפה לא לחבר לחשמל בגלל קרינה) האם השדה המגנטי עובד? כשזה על הסוללות וניתקתי מהחשמל? האם ישנה ואפילו מעט קרינה? כאשר אני לא משתמשת בכיוונון?
    ושטלה שנייה אם אני משתמשת בכיוונון שזה על סוללות ישנה איזשהי קרינה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיטה נתכווננת על סוללות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעבודה עם סוללות אין קרינה. מאידך, מעניין על איזה סוללות עובדת מיטה מתכווננת.

רם דישון
    19/08/2019

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוללות

יעל
    20/08/2019

היי הסקתי שזה גם עובד על סוללות. כי שזב לא בחשמל זה עדיין עובד...אם אבדוק אלו סוללות התשובה תהיה שונה? יש,קשר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ברור לי. יתכן שהמיטה יכולה לרדת בכוח הגרביטציה, אבל

רם דישון
    22/08/2019

דרושה סוללה אימתנית על מנת להרים אותה, ובמיוחד כשאדם שוכב עליה. נסי להרים את המיטה חמש דקות לאחר שניתקת מהחשמל, ודווחי לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו