צמצום הקרינה בבית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• צמצום הקרינה בבית
    סיגל
    02/10/2019

שלום,
    יש לי בבית ראוטר אלחוטי שממוקם בסלון. אני ובני משפחתי מקפידים לשמור ממנו מרחק של מטר-שתיים כאשר יושבים בסלון.
    יחד עם זאת זה עדיין מאד מאד מטריד אותי שרבות משעות היום אנחנו מבלים בסלון ואני בטוחה שלמרות שאנו מקפידים לשמור על מרחק מהמודם הוא עדיין משדר עלינו. חשבתי להוציא לגמרי את הראוטר מהבית אך בעלי מתנגד ואומר שהמרחק שאנו שומרים הוא מספיק על מנת שלא להזיק לנו ומה גם שאנחנו צריכים אינטרנט בבית.

יש לי כמה שאלות בהקשר הזה:
    1. האם צריך פעם בשנה (או פעם בתקופה) לעשות בדיקה לראוטר לבדוק שהוא לא מקרין מעל המותר? יש לנו אותו כבר מעל שנה בבית..
    2. מהן הדרכים לצמצום הקרינה מרשת אלחוטית מלבד שמירת המרחק?
    יש דרכים לצמצום החשיפה לקרינה? שמעתי על אופציה של כיבוי wifi בנתב עצמו, מעבר לרשת חוטית.. האם כל הדברים האלה עוזרים וכדאי לנסות? מה אתה מציע לעשות מעבר לשמירת המרחק?
    3. בנוגע למד קרינה ביתי- ראיתי שענית לאנשים בפורום שאם מבקשים המלצה על מכשיר מסוים , לפנות אלייך בפרטי. מה המייל שלך אם אפשר בבקשה להתייעץ בנושא זה?

תודה רבה
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמצום הקרינה בבית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות.

רם דישון
    02/10/2019

1. אין צורך בבדיקה תקופתית של הראוטר.
    2. אפשר לבנות חצי גליל מקרטון מצופה ברדיד אלומיניום (״נייר כסף״) ולהניח אותו כך שיסתיר את האנטנה. בצורה כזו הקרינה מופנית לקיר ומה שמתפזר בחדר הוא החזר מהקיר, שהוא יותר חלש מקרינה ישירה אבל עדיין מאפשר תקשורת. בוודאי שכיבוי הוייפיי ושימוש באינטרנט חוטי עדיף.
    3. אינני יכול לרשום שום מייל באתר זה- הוא זורק אותי. המייל נמצא בפרטים שלי כמנהל הפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות.

רם דישון
    02/10/2019

1. אין צורך בבדיקה תקופתית של הראוטר.
    2. ניתן להכין חצי גליל מקרטון מצופה ברדיד אלומיניום (״נייר כסף״) ולהתקין אותו ליד האנטנה כך שיסתיר אותה ויכוון את כל הקרינה לכיוון הקיר. בצורה כזו הקרינה שתתפזר בחדר תהיה זו שמוחזרת מהקיר, חלשה יותר מקרינה ישירה אבל עדיין מאפשרת תקשורת. כמובן שכיבוי הוייפיי ושימוש בכבלים עדיף.
    3. אינני יכול להוסיף כאן לא מייל ולא טלפון. תוכלי למצוא בפרטים שלי כמנהל הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו