כמה שטלות לגבי קרינה מטלוויזיה חכמה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• כמה שטלות לגבי קרינה מטלוויזיה חכמה
    ורד
    08/10/2019

שלום. אנחנו רוצים לרכוש טלוויזיה לבית. לי הכי חשוב שהיא תיהיה כמה שפחות מקרינה. היא נועדה אך ורק לצפייה בסרטים מידי פעם ושאר הזמן תהיה כבויה. קראתי באינטרנט שחלק מהדגמים מקרינים גם כשהם כבויים ושחלק עובדים עם שלטים מקריניים על בלוטוס או לחילופין שגם כאשר מחברים את הטלוויזיה לרשת קווית עדיין השידור האלחוטי נמשך.מה אני עושה? אף מקום או יבואן שאני בודקת לא מתייחס מספיק לנושא הזה ולא נותן לי תשובות וודאיות. האם יש דגמים או אנשי מקצוע שיוכלו לעזור לי עם הסוגייה הזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ולצורך הבהרה

ורד
    08/10/2019

בעיקר מטריד אותי מה קורה כשהטלוויזיה סגורה ועדיין מקרינה.אם יש לה בעצם שלט בלוטוס היא למעשה צריכה כול הזמן להקרין כדי לקבל קריאה מהשלט. ואם גם לא באמת אפשר לכבות בה את הווי פיי ולעבודרק על רשת קווית אז זה אומר שהמשדר כול הזמן עובד גם כשהיא כבוייה... ממש אשמח לעזרה בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לענות כי אינני מכיר את כל הדגמים שבשוק.

רם דישון
    08/10/2019

מה שאני נוהג לעשות הוא לחפש את חוברת ההוראות של הדגם שמענין אותי ומנסה להבין את תכונותיו. בכל מקרה במתווה שתיארת, ניתן תמיד לנתק את הטלויזיה מהחשמל ולחבר רק בשעת הצורך. במקביל יש באפשרותך לרכוש מכשיר מדידה פשוט ולראות מתי היא אכן משדרת ובאיזו עוצמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. לגבי הוצאת הטלוויזיה מהחשמל והשלט

ורד
    14/10/2019

תודה רבה. אני חושבת שהוצאת הטלוויזיה מהחשמל יכולה לפתור חלק מהבעיה (לרכוש מכשיר ולבדוק את רמת הקרינה זה רק אחרי שאני רוכשת את הטלוויזיה ואני לא רוצה לעשות זאת אם אני כול כך מפוחדת מהקרינה שהיא מפיצה). יחד עם זאת, גם אם הטלוויזיה לא בחשמל, עצם זה שהשלט נשלט על ידי בלוטוס לדוגמא, הוא ימשיך להפיץ קרינה גם אם הטלוויזיה הוצאה מהחשמל לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינת הבלותות׳ חלשה מאד. לא מסוכנת כלל.

רם דישון
    15/10/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו