מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמה שטלות לגבי קרינה מטלוויזיה חכמהורד08/10/2019
שלום. אנחנו רוצים לרכוש טלוויזיה לבית. לי הכי חשוב שהיא תיהיה כמה שפחות מקרינה. היא נועדה אך ורק לצפייה בסרטים מידי פעם ושאר הזמן תהיה כבויה. קראתי באינטרנט שחלק מהדגמים מקרינים גם כשהם כבויים ושחלק עובדים עם שלטים מקריניים על בלוטוס או לחילופין שגם כאשר מחברים את הטלוויזיה לרשת קווית עדיין השידור האלחוטי נמשך.מה אני עושה? אף מקום או יבואן שאני בודקת לא מתייחס מספיק לנושא הזה ולא נותן לי תשובות וודאיות. האם יש דגמים או אנשי מקצוע שיוכלו לעזור לי עם הסוגייה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ולצורך הבהרה
ורד08/10/2019בעיקר מטריד אותי מה קורה כשהטלוויזיה סגורה ועדיין מקרינה.אם יש לה בעצם שלט בלוטוס היא למעשה צריכה כול הזמן להקרין כדי לקבל קריאה מהשלט. ואם גם לא באמת אפשר לכבות בה את הווי פיי ולעבודרק על רשת קווית אז זה אומר שהמשדר כול הזמן עובד גם כשהיא כבוייה... ממש אשמח לעזרה בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קשה לענות כי אינני מכיר את כל הדגמים שבשוק.
רם דישון08/10/2019מה שאני נוהג לעשות הוא לחפש את חוברת ההוראות של הדגם שמענין אותי ומנסה להבין את תכונותיו. בכל מקרה במתווה שתיארת, ניתן תמיד לנתק את הטלויזיה מהחשמל ולחבר רק בשעת הצורך. במקביל יש באפשרותך לרכוש מכשיר מדידה פשוט ולראות מתי היא אכן משדרת ובאיזו עוצמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. לגבי הוצאת הטלוויזיה מהחשמל והשלט
ורד14/10/2019תודה רבה. אני חושבת שהוצאת הטלוויזיה מהחשמל יכולה לפתור חלק מהבעיה (לרכוש מכשיר ולבדוק את רמת הקרינה זה רק אחרי שאני רוכשת את הטלוויזיה ואני לא רוצה לעשות זאת אם אני כול כך מפוחדת מהקרינה שהיא מפיצה). יחד עם זאת, גם אם הטלוויזיה לא בחשמל, עצם זה שהשלט נשלט על ידי בלוטוס לדוגמא, הוא ימשיך להפיץ קרינה גם אם הטלוויזיה הוצאה מהחשמל לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינת הבלותות׳ חלשה מאד. לא מסוכנת כלל.
רם דישון15/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)