מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יש קרינה מכיריים אינדוקציה.אבי22/10/2019
בהמשך לשאלות הקודמות שלי,יש לי עוד שאלה אחת ששכחתי לשאול.
כפי שסיפרתי,שכרתי מכשיר מדידה משולב של קורנט כדי למדוד ערכים של קרינה בביתי.
יש לי כיריים של אינדוקציה ועד כמה שידוע לי,אמורה להיות איזו שהיא קרינה(כמו של מיקרוגל)מהכיריים בזמן שהן עובדות.
בזמן שאני בדקתי אם יש קרינה מהכיריים,בזמן שהן עובדות כמובן,לא קיבלתי שום קריאה ממכשיר המדידה.
מכשיר המדידה היה על מצב RF.
ליתר ביטחון,בדקתי עם מכשיר המדידה בשני המצבים ולא קיבלתי שום קריאה.
שאלתי כמובן...
האם זה הגיוני והאם הקורנט המשולב יודע למדוד קרינה מכיריים אינדוקציה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקורנט מודד גם קרינה של כיריים אינדוקציה. העבר אותו למצב LF, ומדוד שנית.
רם דישון23/10/2019אשמח אם תשתף את גולשי הפורום בתוצאות.
שים לב שיש מספר מצבי RF- וודא שתמדוד במצב LF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדידת קרינה מאינדוקציה
אבי24/10/2019כמו שאמרתי,ניסיתי לבדוק בשני המצבים,גם במצב RF וגם במצב LF ובשני המצבים קיבלתי מדידה מינימלית.
ב-RF בזמן שהכיריים עובדות קיבלתי קריאה של 0.7.
ב-LF בזמן שהכיריים עובדות קיבלתי קריאה של 0.55.
לפי הבנתי,בשתי המדידות הנ"ל,אין סכנה ולא קרינה.
ועד כמה שידוע לי,האינדוקציה אמורה לפלוט גלי קרינה כמו במיקרוגל,ז"א שאם כבר,מדידה במצב ה-RF היא הנכונה,לא?
אודה לך אם תאיר את עיני בקשר לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש לך מספר טעויות:
רם דישון24/10/20191. הקרינה מכיריים אינדוקציה אינה דומה לקרינה ממיקרוגל. התדר שונה בצורה קיצונית, ולכן גם ההשפעה שלו על הגוף.
2. המדידיות בתחום ה- RF וה- LF הו ביחידות שונות לגמרי, לכן לא ניתן להשוות ביניהן.
3. מה שמדדת בתחום ה- RF אינו נובע הכיריים.
4. 0.55 בתחום LF היא גבולית- מומלץ להתרחק מהכיריים בזמן שהן עובדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך....
אבי24/10/20191-אם אתה אומר שהקרינה מהטינדוקציה היא לא כמו גלי מיקרו,אז עם איזה מכשיר ועם איזו מדידה,כן אפשר למדוד את הקרינה?
2-ברור לי שהמדידות ב-RF וב-LF הן שונות ולפי התשובה שלך נראה לי שלא RF ולא LF יודעות למדוד את הקרינה שנפלטת מהאינדוקציה ואני לא מדבר על השדה החשמלי.
3-כשאני השכרתי את המכשיר,הבחור נתן לי דף מסודר עם רמות הקרינה,מה מסוכן ומה לא.
בקשר למדידת ה-LF,המדידה אמורה לפי מה שהבנתי למדוד את השדה המגנטי סביב אותו מוצר חשמלי שעובד והרמה המחמירה לדבריו היא 1 מיליגאוס.
ז"א,שכל עוד פחות מ-1 מיליגאוס הכל סבבה.
המדידה שלי בכל הדירה היא 0.55 מיליגאוס שזה פחות מ-1 מיליגאוס,ז"א שהכל סבבה ואתה אומר שקריאה של 0.55 מיליגאוס היא גבולית,אז באמת שאני לא מבין כבר כלום.
כמו שהזכרתי,בכל מרחבי הדירה שלי וגם של ההורים שלי יצאה קריאה של 0.55 מיליגאוס בכל רחבי הדירה ורק שהתקרבתי למכשיר חשמלי כמו מקרר,מכונת כביסה,מטען של נייד וכו....קיבלתי קריאה של 2 מיליגאוס ומעלה.
אודה לך אם תאיר את עיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרא מה כתבת:
רם דישון25/10/2019כתבת שמדדת בתחום LF 0.55. מה? מיליגאוס או מיקרוטסלה? אני הנחתי שרשמת מה שהמכשיר מראה, שזה 0.55 מיקרוטסלה, שהם 5.5 מיליגאוס. מכאן מקור אי ההבנה בינינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי מיליגאוס
אבי28/10/2019בתוכן ההודעה כתבתי שהקריאה של המדידה שמדדתי ב-LF בכל רחבי הדירה היא 0.55 מיליגאוס.
ואני מצטט..."בקשר למדידת ה-LF,המדידה אמורה לפי מה שהבנתי למדוד את השדה המגנטי סביב אותו מוצר חשמלי שעובד והרמה המחמירה לדבריו היא 1 מיליגאוס.
ז"א,שכל עוד פחות מ-1 מיליגאוס הכל סבבה.
המדידה שלי בכל הדירה היא 0.55 מיליגאוס שזה פחות מ-1 מיליגאוס,ז"א שהכל סבבה ואתה אומר שקריאה של 0.55 מיליגאוס היא גבולית...."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
0.55 מיליגאוס הנה עוצמה בטוחה ואופיינית לבתי מגורים.
רם דישון28/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)