האם יש קרינה מכיריים אינדוקציה.

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• האם יש קרינה מכיריים אינדוקציה.
    אבי
    22/10/2019

בהמשך לשאלות הקודמות שלי,יש לי עוד שאלה אחת ששכחתי לשאול.
    כפי שסיפרתי,שכרתי מכשיר מדידה משולב של קורנט כדי למדוד ערכים של קרינה בביתי.
    יש לי כיריים של אינדוקציה ועד כמה שידוע לי,אמורה להיות איזו שהיא קרינה(כמו של מיקרוגל)מהכיריים בזמן שהן עובדות.
    בזמן שאני בדקתי אם יש קרינה מהכיריים,בזמן שהן עובדות כמובן,לא קיבלתי שום קריאה ממכשיר המדידה.
    מכשיר המדידה היה על מצב RF.
    ליתר ביטחון,בדקתי עם מכשיר המדידה בשני המצבים ולא קיבלתי שום קריאה.
    שאלתי כמובן...
    האם זה הגיוני והאם הקורנט המשולב יודע למדוד קרינה מכיריים אינדוקציה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקורנט מודד גם קרינה של כיריים אינדוקציה. העבר אותו למצב LF, ומדוד שנית.

רם דישון
    23/10/2019

אשמח אם תשתף את גולשי הפורום בתוצאות.
    שים לב שיש מספר מצבי RF- וודא שתמדוד במצב LF.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדידת קרינה מאינדוקציה

אבי
    24/10/2019

כמו שאמרתי,ניסיתי לבדוק בשני המצבים,גם במצב RF וגם במצב LF ובשני המצבים קיבלתי מדידה מינימלית.
    ב-RF בזמן שהכיריים עובדות קיבלתי קריאה של 0.7.
    ב-LF בזמן שהכיריים עובדות קיבלתי קריאה של 0.55.
    לפי הבנתי,בשתי המדידות הנ"ל,אין סכנה ולא קרינה.
    ועד כמה שידוע לי,האינדוקציה אמורה לפלוט גלי קרינה כמו במיקרוגל,ז"א שאם כבר,מדידה במצב ה-RF היא הנכונה,לא?
    אודה לך אם תאיר את עיני בקשר לכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לך מספר טעויות:

רם דישון
    24/10/2019

1. הקרינה מכיריים אינדוקציה אינה דומה לקרינה ממיקרוגל. התדר שונה בצורה קיצונית, ולכן גם ההשפעה שלו על הגוף.
    2. המדידיות בתחום ה- RF וה- LF הו ביחידות שונות לגמרי, לכן לא ניתן להשוות ביניהן.
    3. מה שמדדת בתחום ה- RF אינו נובע הכיריים.
    4. 0.55 בתחום LF היא גבולית- מומלץ להתרחק מהכיריים בזמן שהן עובדות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כך....

אבי
    24/10/2019

1-אם אתה אומר שהקרינה מהטינדוקציה היא לא כמו גלי מיקרו,אז עם איזה מכשיר ועם איזו מדידה,כן אפשר למדוד את הקרינה?
    2-ברור לי שהמדידות ב-RF וב-LF הן שונות ולפי התשובה שלך נראה לי שלא RF ולא LF יודעות למדוד את הקרינה שנפלטת מהאינדוקציה ואני לא מדבר על השדה החשמלי.
    3-כשאני השכרתי את המכשיר,הבחור נתן לי דף מסודר עם רמות הקרינה,מה מסוכן ומה לא.
    בקשר למדידת ה-LF,המדידה אמורה לפי מה שהבנתי למדוד את השדה המגנטי סביב אותו מוצר חשמלי שעובד והרמה המחמירה לדבריו היא 1 מיליגאוס.
    ז"א,שכל עוד פחות מ-1 מיליגאוס הכל סבבה.
    המדידה שלי בכל הדירה היא 0.55 מיליגאוס שזה פחות מ-1 מיליגאוס,ז"א שהכל סבבה ואתה אומר שקריאה של 0.55 מיליגאוס היא גבולית,אז באמת שאני לא מבין כבר כלום.
    כמו שהזכרתי,בכל מרחבי הדירה שלי וגם של ההורים שלי יצאה קריאה של 0.55 מיליגאוס בכל רחבי הדירה ורק שהתקרבתי למכשיר חשמלי כמו מקרר,מכונת כביסה,מטען של נייד וכו....קיבלתי קריאה של 2 מיליגאוס ומעלה.
    אודה לך אם תאיר את עיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרא מה כתבת:

רם דישון
    25/10/2019

כתבת שמדדת בתחום LF 0.55. מה? מיליגאוס או מיקרוטסלה? אני הנחתי שרשמת מה שהמכשיר מראה, שזה 0.55 מיקרוטסלה, שהם 5.5 מיליגאוס. מכאן מקור אי ההבנה בינינו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבתי מיליגאוס

אבי
    28/10/2019

בתוכן ההודעה כתבתי שהקריאה של המדידה שמדדתי ב-LF בכל רחבי הדירה היא 0.55 מיליגאוס.
    ואני מצטט..."בקשר למדידת ה-LF,המדידה אמורה לפי מה שהבנתי למדוד את השדה המגנטי סביב אותו מוצר חשמלי שעובד והרמה המחמירה לדבריו היא 1 מיליגאוס.
    ז"א,שכל עוד פחות מ-1 מיליגאוס הכל סבבה.
    המדידה שלי בכל הדירה היא 0.55 מיליגאוס שזה פחות מ-1 מיליגאוס,ז"א שהכל סבבה ואתה אומר שקריאה של 0.55 מיליגאוס היא גבולית...."

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 0.55 מיליגאוס הנה עוצמה בטוחה ואופיינית לבתי מגורים.

רם דישון
    28/10/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו