עמוד חשמל/ מתח גבוה/מתח נמוך

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• עמוד חשמל/ מתח גבוה/מתח נמוך
    יונתן
    22/10/2019

מר דישון היקר,
    לפני כחודש שלחתי שאלתי בנוגע למרחק בטוח מעמודי חשמל/מתח גבוה, וענית 40 מ' לפני מדידה.
    במקומות אחרים בפורום ראיתי בדיעבד, שענית על שאלה דומה כי 7 מ' נחשב למרחק בטוח מעמודי מתח גבוה. מה פספסתי?
    בנוסף, לא הצלחתי להבין מתשובותיך האם המרחקים האלה נוגעים גם לעמודי מתח נמוך? ההגיון שלי אומר שעמודי מתח גבוה אמורים להפיץ יותר קרינה לכן במקרה של מתח נמוך קל וחומר שמרחק זה מספיק.
    אשמח אם תוכל לעשות לי סדר בנושא, כי עד כה פסלתי הרבה דירות להשכרה שהיו בקרבת עמודי חשמל...

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש סוגים שונים של עמודים, יש מתחים גבוהים שונים,

רם דישון
    23/10/2019

ולכן תשובות שונות. הקרינה תלויה בזרם ולא במתח, וקצרה היריעה מהסברים נוספים.
    אם הנושא מטריד אוך, אני ממליץ לרכוש מכשיר מדידה ולמדוד. יתכן ספלת מספר דירות תקינות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ובהמשך

יונתן
    23/10/2019

איזה מכשיר מדידה מומלץ על ידך, מה העלות שלו לערך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנה בפרטי- הפורום אינו מאפשר נושאים מסחריים.

רם דישון
    24/10/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו