קרינה בבית של הסבתא

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה בבית של הסבתא
    ענת
    25/10/2019

שלום
    אנחנו הולכים לסבתא כבר שנים, פעם בשבועיים ל3-4 שעות.
    בפעם האחרונה שהיינו הבאתי מד קרינה חד צירי מהעבודה (של לוטרון) אצרף תמונה. אם זה רלוונטי, הבית נמצא מעבר לקו הירוק.
    מדדתי בשני צירים רמות אפסיות, ובציר השלישי (שוכב על הצד) רמה של כ4.5 מיליגאוס בכל הבית הפרטי כולו, בכל הקומות, גם בחצר הגדולה המקיפה את הבית.
    יש במרחק של כ 5-6 מטרים קו מתח שכונתי עם שנאי. באמת כשמתקרבים אליו הקרינה עולה, אך כשעוברים אותו לצד השני הקרינה עדיין עולה... כלומר לא נראה לי שהוא המקור לקרינה בבית.
    מה גם , שבכל הבית כולו והחצרות הקרינה בערך זהה כפי שכתבתי.
    שלוש שאלות:
    1. האם אתם מכירים את המד הזה? מכירים משהו שיכול לשבש את פעולתו או להשפיע על המדידה? האם הוא אמין?
    2. יש לכם מושג מה יכול להיות המקור לשדה המגנטי?
    3. האם חשיפה של פעם בשבועיים ל5 מיליגאוס לכמה שעות יכולה להזיק לילדים? אני נורא מוטרדת ולא רוצה ללכת לשם יותר.

תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה בבית של הסבתא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לצערי אוכל לענות רק על השאלה השלישית.

רם דישון
    25/10/2019

אינני רואה בעיה בחשיפה לעוצמה כזו בתדירות כה נמוכה.
    אינני מכיר את המכשיר הספציפי הזה, אבל ראיתי שהוא כויל בארץ, כך שכנראה הוא תקין.
    לגבי המקור לקרינה החריגה- כנראה (אני מדגיש- כנראה) חיווט לא מקצועי של החשמל בבית. למשל זרמים תועים בהארקה, פאזה ואפס שאינם הולכים יחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו