טלפון נייד ורמת קרינה, שבירת כיסוי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• טלפון נייד ורמת קרינה, שבירת כיסוי
    שואלת
    01/12/2019

1. יש לי כרגע טלפון נייד פשוט של חברת קונרו. כתוב שרמת הקרינה בראש 0.530, בגוף: 0.779. הוא נשבר קצת בכיסוי הפלסטיק. קראתי שאם מכשיר נשבר הוא פולט יותר קרינה. האם אכן כך?
    2. קיבלתי במתנה טלפון נייד פשוט נוקיה 105. רמת קרינה 1.344. האם זה משמעותי ביחס למכשיר של קונרו ועדיף לא לעבור לנוקיה החדש?
    3. אני עובדת חלק גדול מהיום בבית על מחשב נייח ולידו ראוטר שמאפשר אינטרנט אלחוטי למחשב נייד בבית. האם זה מסוכן?
    מה ניתן לעשות?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות.

רם דישון
    02/12/2019

1. מכשיר שבור לא פולט יותר קרינה ממכשיר תקין.
    2. עדיף לשוחח עם אוזניות, ואז רמת הקרינה הנ״ל אינה משחקת כל תפקיד.
    3. האם הראוטר בשימוש במשך היום? (לא אם הוא פועל, אלא האם מישהו משתמש בויי פיי). אם לא- עדיף לכבותו. אם כן- לכבות לפחות בלילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך שאלה

שואלת
    02/12/2019

תודה על התשובות!
    אז אני מבינה שאני יכולה להשתמש בנוקיה שיש לו קרינה 1.344?
    איזה אוזניות מומלצות?
    בעבר רופא אוזניים אמר שלי שהשימוש באוזניות גרם לי לכאבים באוזניים ועדיף להמנע כי זה גרם לכאבים.
    האם דיבור בעיקר ברמקול גם טוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו