מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רגישות לקרינה והשפעה על דלקות פרקיםאריאלה24/03/2020
שלום רב,
אני רגישה לקרינה כבר מס' שנים.
ברצוני לשאול מס' שאלות:
1. האם הרגישות לקרינה יכול לגרום לדלקות פרקים? דלקות בעור?
2. יש לי בבית מחשב נייד. האינטרנט קווי ,העכבר והמקלדת חוטיים. אני מרגישה כאבים ברגלים ובידיים . איך ניתן לצמצם את כאבים? עדיף מחשב נייח?
3. האם משקפים ממתכת יכולה להגביר את הרגישות לקרינה?
4. יש לי קיבוע ממתכת בשיניים. נעשה לפני יותר מעשור. האם כדאי להוריד את הקיבוע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון24/03/20201. אני מציע להתייעץ עם עמיר בורנשטיין, norad4u.
2. כנ״ל.
3. לא.
4. לא. אין קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההפניה ותשובות
עמיר בורנשטיין25/03/2020תודה רם על ההפניה.
1. חשיפה לקרינה בלתי מייננת תועדה כיכולה לגרום לתגובות דלקטיות ולהביא להחמרה בדלקות פרקים ובעיות בעוד.
2. אשמח אם תשלחי לי תמונה של סביבת המחשב ואוכל להסביר מה ניתן לשפר.
3+4 כל גוף מתכתי יכול אם צורתו והזווית שלו נכונה להפוך לאנטנה פסיבית לקרינת רדיו. למשל רגישים לקרינה רבים פועלים להוציא את סתימות האמלגם מהשניים אצל רופאים המתמחים בכך (לא אצל כל אחד). דוגמא שנייה רבים מהרגישים עוברים להשתמש במשקפיים מפלסטיק.
גם אני עשיתי צעדים אלו, אבל הרבה אחרי שצמצמתי את החשיפה שלי לקרינה, למדתי למדוד את הקרינה והפסקתי שימוש בכל ציוד אלחוטי וסלולרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב תמונה של סביבת עבודה
אריאלה29/03/2020המחשב הנייד הוא בסלון ומשתמשת בו לפי הצורך. לאחר מכן מכובה ומנתקת אתו החשמל.
ן תודה על העזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)