רגישות לקרינה והשפעה על דלקות פרקים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• רגישות לקרינה והשפעה על דלקות פרקים
    אריאלה
    24/03/2020

שלום רב,
    אני רגישה לקרינה כבר מס' שנים.
    ברצוני לשאול מס' שאלות:
    1. האם הרגישות לקרינה יכול לגרום לדלקות פרקים? דלקות בעור?
    2. יש לי בבית מחשב נייד. האינטרנט קווי ,העכבר והמקלדת חוטיים. אני מרגישה כאבים ברגלים ובידיים . איך ניתן לצמצם את כאבים? עדיף מחשב נייח?
    3. האם משקפים ממתכת יכולה להגביר את הרגישות לקרינה?
    4. יש לי קיבוע ממתכת בשיניים. נעשה לפני יותר מעשור. האם כדאי להוריד את הקיבוע?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות.

רם דישון
    24/03/2020

1. אני מציע להתייעץ עם עמיר בורנשטיין, norad4u.
    2. כנ״ל.
    3. לא.
    4. לא. אין קשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההפניה ותשובות

עמיר בורנשטיין
    25/03/2020

תודה רם על ההפניה.
    1. חשיפה לקרינה בלתי מייננת תועדה כיכולה לגרום לתגובות דלקטיות ולהביא להחמרה בדלקות פרקים ובעיות בעוד.

2. אשמח אם תשלחי לי תמונה של סביבת המחשב ואוכל להסביר מה ניתן לשפר.

3+4 כל גוף מתכתי יכול אם צורתו והזווית שלו נכונה להפוך לאנטנה פסיבית לקרינת רדיו. למשל רגישים לקרינה רבים פועלים להוציא את סתימות האמלגם מהשניים אצל רופאים המתמחים בכך (לא אצל כל אחד). דוגמא שנייה רבים מהרגישים עוברים להשתמש במשקפיים מפלסטיק.
    גם אני עשיתי צעדים אלו, אבל הרבה אחרי שצמצמתי את החשיפה שלי לקרינה, למדתי למדוד את הקרינה והפסקתי שימוש בכל ציוד אלחוטי וסלולרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב תמונה של סביבת עבודה

אריאלה
    29/03/2020

המחשב הנייד הוא בסלון ומשתמשת בו לפי הצורך. לאחר מכן מכובה ומנתקת אתו החשמל.
    ן תודה על העזרה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו