קרינה חשמלית גבוהה ממחשב נייד

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה חשמלית גבוהה ממחשב נייד
    רונה
    20/04/2020

שלום,
    מחשב הנייד שלי מנותק מ-wifi ומחובר באופן חוטי. מדובר במחשב נייד ישן (קיים אצלי כבר כמה שנים טובות) שהסוללה שלו תקולה- מחזיקה זמן קצר מאד לאחר הטענה.

הדבר גורם לכך שאני צריכה בעצם לחבר כל הזמן את המחשב לחשמל. מדדתי קרינה באמצעות מד קרינה ביתי מהכבל של המחשב- התוצאות הראו 8 ואפילו 9 מיליגאוס . איך אפשר להקטין את הקרינה הזאת וממה לדעתך זה נגרם?
    קרינה גבוהה מדדתי גם מהחיבורים של העכבר החוטי למחשב.
    כרגע אין לי אפשרות לרכוש מחשב חדש. אשמח לדעת מה הפתרונות למצב כזה. אני משתמשת רוב היום במחשב.

תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המדידה היחידה הרלוונטית היא מעל העכבר, בנקודה בה היד מונחת עליו.

רם דישון
    20/04/2020

מדידה באיזורים אחרים הנה חסרת משמעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה חשמלית גבוהה ממחשב נייד

רונה
    20/04/2020

היי
    תודה לך על המענה המהיר!
    הקרינה בקרבת הכבל או מהחיבורים של העכבר למחשב אינם מקרינים ומגיעים לגוף שלי בעת הישיבה מול מחשב? לא ככ הצלחתי להבין למה זה חסר משמעות.
    כמה מומלץ להתרחק? מודה שקצת נלחצתי כי הקרינה די גבוהה במונחים של שדה חשמלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שחשוב הוא הערך שנמדד ממש על הגוף. מה שמרוחק לא רלוונטי.

רם דישון
    21/04/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו