מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה חשמלית גבוהה ממחשב ניידרונה20/04/2020
שלום,
מחשב הנייד שלי מנותק מ-wifi ומחובר באופן חוטי. מדובר במחשב נייד ישן (קיים אצלי כבר כמה שנים טובות) שהסוללה שלו תקולה- מחזיקה זמן קצר מאד לאחר הטענה.
הדבר גורם לכך שאני צריכה בעצם לחבר כל הזמן את המחשב לחשמל. מדדתי קרינה באמצעות מד קרינה ביתי מהכבל של המחשב- התוצאות הראו 8 ואפילו 9 מיליגאוס . איך אפשר להקטין את הקרינה הזאת וממה לדעתך זה נגרם?
קרינה גבוהה מדדתי גם מהחיבורים של העכבר החוטי למחשב.
כרגע אין לי אפשרות לרכוש מחשב חדש. אשמח לדעת מה הפתרונות למצב כזה. אני משתמשת רוב היום במחשב.
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המדידה היחידה הרלוונטית היא מעל העכבר, בנקודה בה היד מונחת עליו.
רם דישון20/04/2020מדידה באיזורים אחרים הנה חסרת משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה חשמלית גבוהה ממחשב נייד
רונה20/04/2020היי
תודה לך על המענה המהיר!
הקרינה בקרבת הכבל או מהחיבורים של העכבר למחשב אינם מקרינים ומגיעים לגוף שלי בעת הישיבה מול מחשב? לא ככ הצלחתי להבין למה זה חסר משמעות.
כמה מומלץ להתרחק? מודה שקצת נלחצתי כי הקרינה די גבוהה במונחים של שדה חשמלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה שחשוב הוא הערך שנמדד ממש על הגוף. מה שמרוחק לא רלוונטי.
רם דישון21/04/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)