קרינה ממשחקי מחשב ומטלוויזיה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה ממשחקי מחשב ומטלוויזיה
    סיון
    08/05/2020

שלום רב.
    1. ידוע לי שפלסטיישן ו-ווי פולטים קרינה, חשמל מזוהם כתוצאה מתקשורת אלחוטית בין השלט למשחק עצמו. האם הדבר נכון גם לגבי אקסבוקס?

2. נגמרה לי חבילת הגלישה. עשיתי שיחת וידאו דרך וואטסאפ בין הסבתא לילדים. הטלפון היה קרוב לילדים. הווידאו לא היה טובלא ראו ככל הנראה בגלל החיבור החלש לאינטרנט. האם הילדים נחשפו לקרינה גבוהה?
    אני יודעת שאתם אומרים מחד פעמי אין סכנה, אבל במהלך היום הילדים נחשפים לקרינה גם מהודעות שנשלחות לידם דרך הנייד, ממכשירי חשמל הנמצאים במטבח, ממיר, טלוויזיה.

3. לפעמים אנחנו מכוונים את השלט לטלוויזיה כדי להחליף ערוץ והילד עומד מול... ככה שיוצא שמעבירים ערוץ דרך הילד... האם הילד נחשף לקרינה?

תודה
    סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות.

רם דישון
    08/05/2020

1. זה נכון גם לגבי אקסבוקס, אבל ה״חשמל המזוהם״ הוא מספקי הכוח של כל מכשירי החשמל בבית ולאו דוקא מהמשחקים.
    2. אם הנייד רחוק מהראש- הבעיה קטנה בהרבה. אין קשר לחבילת הגלישה. הקרינה ממכשירי החשמל במטבח זניחה.
    3. לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו