מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה ממשחקי מחשב ומטלוויזיהסיון08/05/2020
שלום רב.
1. ידוע לי שפלסטיישן ו-ווי פולטים קרינה, חשמל מזוהם כתוצאה מתקשורת אלחוטית בין השלט למשחק עצמו. האם הדבר נכון גם לגבי אקסבוקס?
2. נגמרה לי חבילת הגלישה. עשיתי שיחת וידאו דרך וואטסאפ בין הסבתא לילדים. הטלפון היה קרוב לילדים. הווידאו לא היה טובלא ראו ככל הנראה בגלל החיבור החלש לאינטרנט. האם הילדים נחשפו לקרינה גבוהה?
אני יודעת שאתם אומרים מחד פעמי אין סכנה, אבל במהלך היום הילדים נחשפים לקרינה גם מהודעות שנשלחות לידם דרך הנייד, ממכשירי חשמל הנמצאים במטבח, ממיר, טלוויזיה.
3. לפעמים אנחנו מכוונים את השלט לטלוויזיה כדי להחליף ערוץ והילד עומד מול... ככה שיוצא שמעבירים ערוץ דרך הילד... האם הילד נחשף לקרינה?
תודה
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון08/05/20201. זה נכון גם לגבי אקסבוקס, אבל ה״חשמל המזוהם״ הוא מספקי הכוח של כל מכשירי החשמל בבית ולאו דוקא מהמשחקים.
2. אם הנייד רחוק מהראש- הבעיה קטנה בהרבה. אין קשר לחבילת הגלישה. הקרינה ממכשירי החשמל במטבח זניחה.
3. לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)