מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתקן גישה אלחוטי וקרינה לדירת מגוריםאלכס03/06/2020
שלום וערב טוב.
קניתי דירה בפ"ת וחששתי מחדר טראפו שנמצא בקומת המרתף על כן הזמנתי מדידת קרינה בבית, טרם הכניסה לדירה.
בכל הבית לא נמצאו ערכים העולים על 2 מיליגאוס.
לאחרונה שמתי לב שבמרחק 80 מטר מהבית שלי יש מתקן גישה אלחוטי של סלקום ובמרחק של 90 מטר (מאחורי האנטנה של סלקום) יש 2 נוספים של פרטנר ושל פלאפון.
יש לציין כי האנטנה נצפית רק דרך המרפסת שלי וכי אין חדר נוסף שחשוף לכיוון שלה.
באתר של המשרד להגנת הסביבה מצויין כי הבדיקה האחרונה בוצעה ב 12/01/2020 והנקודה בה התקבלה התוצאה המירבית בבניין שבתמונה במספר 110 ועוצמת קרינת מיקרו ואט לסמ"ר 11.87.
מצ"ב תמונה ממפה של המשרד להגנת הסביבה,
הדירה שלי היא לאורך, בצבע אדום סימנתי את המרפסת שלי ובכתום את שאר הדירה.
שאלה 1:
האם המדידה שביצעו לי טרם הכניסה לדירה מעידה על תדרי סלולר או שמתייחסת רק לקרינה ממקורות החשמל?
שאלה 2:
בהסתמך על הנתונים שציינתי האם יש לי ממה לחשוש?
והאם להזמין שוב מדידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון04/06/20201. אם תשלח לי את דוח המדידה, אוכל להתייחס. כללית, ערכים במיליגאוס מתיחסים לרשת החשמל בלבד.
2. קרוב לוודאי שאין בעיה פרט למרפסת, אבל תשובה החלטית ניתן לתת רק על סמך מדידה בדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשלוח לך את הדו"ח
אלכס04/06/2020מצ"ב הדו"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצ"ב סרטון כיצד האנטנה נראית מהבית שלי
אלכס04/06/2020
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא הגיע דבר- שלח לי במייל, עם כל הפרטים.
רם דישון06/06/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)