מתקן גישה אלחוטי וקרינה לדירת מגורים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מתקן גישה אלחוטי וקרינה לדירת מגורים
    אלכס
    03/06/2020

שלום וערב טוב.
    קניתי דירה בפ"ת וחששתי מחדר טראפו שנמצא בקומת המרתף על כן הזמנתי מדידת קרינה בבית, טרם הכניסה לדירה.
    בכל הבית לא נמצאו ערכים העולים על 2 מיליגאוס.

לאחרונה שמתי לב שבמרחק 80 מטר מהבית שלי יש מתקן גישה אלחוטי של סלקום ובמרחק של 90 מטר (מאחורי האנטנה של סלקום) יש 2 נוספים של פרטנר ושל פלאפון.

יש לציין כי האנטנה נצפית רק דרך המרפסת שלי וכי אין חדר נוסף שחשוף לכיוון שלה.

באתר של המשרד להגנת הסביבה מצויין כי הבדיקה האחרונה בוצעה ב 12/01/2020 והנקודה בה התקבלה התוצאה המירבית בבניין שבתמונה במספר 110 ועוצמת קרינת מיקרו ואט לסמ"ר 11.87.

מצ"ב תמונה ממפה של המשרד להגנת הסביבה,
    הדירה שלי היא לאורך, בצבע אדום סימנתי את המרפסת שלי ובכתום את שאר הדירה.

שאלה 1:
    האם המדידה שביצעו לי טרם הכניסה לדירה מעידה על תדרי סלולר או שמתייחסת רק לקרינה ממקורות החשמל?

שאלה 2:
    בהסתמך על הנתונים שציינתי האם יש לי ממה לחשוש?
    והאם להזמין שוב מדידה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות.

רם דישון
    04/06/2020

1. אם תשלח לי את דוח המדידה, אוכל להתייחס. כללית, ערכים במיליגאוס מתיחסים לרשת החשמל בלבד.
    2. קרוב לוודאי שאין בעיה פרט למרפסת, אבל תשובה החלטית ניתן לתת רק על סמך מדידה בדירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לשלוח לך את הדו"ח

אלכס
    04/06/2020

מצ"ב הדו"ח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצ"ב סרטון כיצד האנטנה נראית מהבית שלי

אלכס
    04/06/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הגיע דבר- שלח לי במייל, עם כל הפרטים.

רם דישון
    06/06/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו