קרינה מחוטי חשמל פיראטיים ומרחק בטיחותי מדירה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מחוטי חשמל פיראטיים ומרחק בטיחותי מדירה
    אנה
    03/08/2020

שלום
    בעיר שלי יש בין הבניינים, בחצרות ואפילו בגני שעשועים חוטי חשמל שתלויים מעמודי חשמל לנקודה בבניין והם בציפוי שחור. בשונה מקווי מתח גבוה - שעשויים ממתכת אפורה.
    אני בחיפושים של דירה בשכירות ולצערי אני מוצאת כמעט בכל חצר או קומה ראשונה במרחק מטר שניים מהבניין חוטי חשמל כאלה בקבוצות של 4-3 שמתוחים מעמוד חשמל לבניין. הם תלויים ברישול, כמו קישוט בסוכה.

כמה מטרים מחוטים כאלה כזה הקרינה לא מסוכנת?
    האם הם נתפשים כחוטי חשמל דומים לאלו שבבית כמו של מכשירים חשמליים?
    האם זה מחברת חשמל או קבלנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נא שלחי לי בפרטי צילום באיכות טובה.

רם דישון
    04/08/2020

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות שזה של בזק - אם כן

אנה
    04/08/2020

זה גם יכול להזיק? צינורות עבים שחורים שעוברים מעמוד לעמוד. אני אשלח לך צילום כשאגיע לשם אבל אשמח לדעת באם זה של בזק אם זה מסוכן גם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגלל זה ביקשתי תמונה.

רם דישון
    06/08/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו