מיגון דירה חדשה מפני קרינה של אנטנה סלולרית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מיגון דירה חדשה מפני קרינה של אנטנה סלולרית
    רונן
    09/08/2020

שלום למנהל הקבוצה,
    אנחנו מחפשים דירה למגורים. ראינו דירה בבניין חדש שטרם אוכלס.
    מחלונות הדירה שראינו לא רואים אנטנות סלולריות (הן מוסתרות ע"י בניין) - על אף שקיימות מספר אנטנות בשכונה. הרמות בדירה היו באזור 0.3-0.6 מיליוואט למטר רבוע.
    אלו הן שאלותיי:
    1. האם אתה סבור שבעת האכלוס רמות הקרינה בתדר גבוה בדירה יעלו? (בגלל ציוד אלחוטי של שכנים/ אנטנות שאולי ישדרו חזק יותר בגלל שימוש הדיירים בשירותי סלולר וכו')...

2. ראיתי בתגובות אחרות שכתבת לאנשים שרמות מסוג זה הן תקינות. הייתי בכל זאת רוצה למגן את חלונות הבית מסיבות בריאותיות - אני מעדיף רמות נמוכות ככל הניתן (באזור ה-0.04 מיליוואט למטר רבוע).
    דיברתי עם חברת מיגון ונאמר לי שהם מדביקים ציפוי שקוף על החלונות שחוסם את הקרינה. אך במה זה מועיל אם כאשר אני פותח את החלון הממוגן והקרינה חודרת?
    אם אני אשים וילונות רגילים בנוסף לציפוי זה יעזור? אני רוצה שתהיה אפשרות גם לאוורר את הבית.
    בנוסף, איך אתה מציע למגן את המרפסת, (אם בכלל)?

תודה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות.

רם דישון
    09/08/2020

1. יתכן שהרמה תעלה, אבל לא בצורה חזקה. כל עוד אין קו ראיה לאנטנה- אינני מודאג.
    2. אכן פתיחת החלון מבטלת את המיגון. השאלה היא האם זה חדר שינה, חדר ילדים, מתי החלון פתוח? האם ביום או בלילה?
    3. וילון רגיל אינו חוסם. יש וילונות מבד עם סיבי מתכת שכן חוסם. בדוק באתר של עמיר בורנשטיין.
    4. ניתן למגן את המרפסת בעזרת צמחיה. צריך לראות את הגיאומטריה על מנת להחליט היכן להציב את הצמחים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנושא מיגון דירה-

רונן
    10/08/2020

שלום, תודה על המענה המהיר.
    אנחנו אוהבים להשאיר חלונות פתוחים ביום כשאנחנו בבית כדי להרגיש את האוויר ולאפשר לו להיכנס. מה אתה מציע במקרה כזה (בנוסף למיגון השקוף שנדביק על החלונות)?
    אנחנו רוצים להיחשף כמה שפחות לקרינה

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רשת מתכתית נגד יתושים. אמנם חוסמת קצת את האויר, אבל עדיפה על רדיד וחלון סגור.

רם דישון
    11/08/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו