קרינה מטלוויזיית LCD חכמה וחיבור באמצעות כבל רשת

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מטלוויזיית LCD חכמה וחיבור באמצעות כבל רשת
    ציפי
    07/11/2020

שלום,
    אני מעוניינת לקנות טלויזיה חכמה לחדר הילדים ולתלות אותה על קיר שמצידו השני נמצאת מיטה של ילד .
    השאלה שלי היא האם הטלויזיה מעבירה קרינה לילד שישן בצמוד לקיר מאחורי הטלויזיה ואם אני אחבר את הטלויזיה עם כבל רשת ולא באמצעות הויפי זה משנה את עוצמת הקרינה שהטלויזיה מפיצה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות.

רם דישון
    08/11/2020

1. וודאי שניתן לכבות את הויי פיי של הטלויזיה (זה קל לכתוב, אבל לא פשוט לביצוע. לא כל המוכרנים מבינים בזה).
    2. גם אם לא תצליחי, הקיר מנחית מאד את הקרינה של הטלויזיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ציפי
    09/11/2020

זה לא מספיק לכבות בהגדרות של הטלויזיה את החיבור האלחוטי לויפי ולהפעיל את האופציה באמצעות כבל רשת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה אמור להספיק, אבל יש לבדוק בחוברת של הטלויזיה.

רם דישון
    09/11/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו