קרינה סלולרית מאנטנה וקרינה מציוד אלחוטי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה סלולרית מאנטנה וקרינה מציוד אלחוטי
    ספיר
    14/01/2021

היי..נכסתיי לאתר של אמיר..(ללא קרינה )הוא רושם באתר שלו שבדרך כלל למי שיש ציוד אלחוטי בבית הקרינה תהיה גבוה יותר מאשר מי שתהיה לו אנטנה 200 מטר מהבית..אבל מה שלא ברור שהוא רשם שקרינה מאנטנה היא בריבוי תדרים מה הכוונה ? לצורך העניין ואנסה לנסח טוב את השאלה
    מדדתי עם מכשיר הקןרנט קרינה בחדר ילדים ..הקרינה היא מאנטנה סלולרית 180 מטר מהדירה והערך בערך 0.04 מיליוואט למטר רבוע (נמוך לפי מה שאני מבינה )
    ואצל חברה שלי מדדתי קרינה של 1 מיליוואט למטר רבוע , ומול ביתה אין אנטנה סלולרית..זה מטלפון אלחוטי ..
    אז איזה קרינה יותר מסוכנת ? אצלי או אצל החברה ? (אצלי הערכים נמוכים בהרבה ..אבל אצלי הקרינה היא מאנטנה סלולרית ואמיר רושם שאנטנה היא בריבוי תדרים לכן אני מבולבלת ). תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המצב אצל החברה פחות טוב, אבל עדיין בגבול הסביר.

רם דישון
    17/01/2021

כל הקרינות הללו באותו תחום תדר, ולכן אין משמעות לתדר. מה שחשוב הוא הקרינה המירבית, וזה מה שהמכשיר מראה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו הכל ברור המון תודה !!!

ספיר
    17/01/2021

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו