דרית גג מעליה כל מזגני הבניין

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• דרית גג מעליה כל מזגני הבניין
    אחת
    04/02/2021

שלום רב
    יש לי שני ילדים בבית אחד מהם תינוקת בת חצי שנה. הדירה שבה מתגוררים כעת היא דירת גג. לאחרונה גליתי והבנתי שמעל הדירה שלנו ממוקמים כל מזגני הבניין. בכך שיצוא בערך 10 עד 12 מזגנים מיני מרכזיים לעשרה דירות. בימים בהם קר או חם כל המזגנים מופעלים ביחד. אני לא שומעת רעש חזק מהדירה שלי לפעמים שומעת משהו קטן. אבל מה שהתחיל להדאיג אותי שיכול להיות שזו כמות קרינה גדולה לילדים. 10 מזגנים מיני מרכזיים פועלים ביחד במרחק של 2 מטר או 2 וחצי מטר מקסימום מהילדים. התקרה היא נמוכה יחסית. המזגנים הם פשוט מעל הגג אין סביבם שום מיגון. אשמח לעצה/ תשובה.
    תודה רב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיוני למדוד. כל תשובה ללא מדידה לא תהיה רצינית. ניתן לרכוש מכשיר מדידה ולמדוד לבד.

רם דישון
    07/02/2021

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

אחת
    07/02/2021

תודה על התשובה... האם מכשיר המדידה פולט קרינה בעצמו? בטוח לשימוש? לאחסון?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר המדידה אינו פולט דבר. בטוח לחלוטין.

רם דישון
    08/02/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו