עבודה ליד ארון תקשורת

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• עבודה ליד ארון תקשורת
    מיכל
    15/06/2021

שלום רב. אני עובדת מזה כחודשיים במשרד בסמוך לארון תקשורת בגודל של כ80*80 שנמצא בתוך ארון במרחק של כ 70-80 ס"מ. במשרד נאמר לי שפעם באו לבדוק קרינה עם מכשיר מדידה ואמרו שהקרינה ברמת התקן. אולם אני לא רגועה ורוצה לשאול האם אני יכולה לשכור מכשיר מדידה לארון כזה באיזה מדד מודדים קרינה כזו ומה הגובה המקסימלי והאם זה נכון שאם שמים בדלת הארון נייר אלומיניום זה יכול להפחית משמעותית את רמת הקרינה. מדובר במשרד יחסית קטן וסגור (ללא חלונות) בתוך קניון. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבודה ליד ארון תקשורת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות.

רם דישון
    15/06/2021

1. ניר אלומיניום, אם ייושם כהלכה, אמור להקטין את הקרינה.
    2. אינני מכיר גורם המשכיר מכשיר מדידה, אבל ניתן לרכוש מכשיר במחירים שונים ברשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתושבה בנוגע לארון התקשורת

מיכל
    15/06/2021

תודה על המענה. האם בדכ הקרינה מארונות כאלה היא בעייתית במרחק כזה וכיצד אני יודעת גם אם ארכוש מכשיר כזה מאיזה ערך הקרינה עוברת את המותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 1. בדרך כלל הקרינה מארונות תקשורת איננה בעייתית. 2. אם תרכשי מכשיר ותמדדי- חזרי אלי עם התוצאה.

רם דישון
    16/06/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו