מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נתוני קרינה שנמדדו בדירתילימןר17/07/2021
שלום רב,
האם ערכים של עד 0.5 מיליגאוס
ועד 0.3 מיקרווואט שנמדדו בביתי הם תקינים לפי התקן המחמיר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין תקן מחמיר. הערכים שמדדת תקינים לפי הערכים בהם אני דוגל.
רם דישון17/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. זה מרגיע. התכוונתי לתקן אירופאי. מהם הערכים בהם אתה דוגל?
לימור18/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין תקן אירופאי. בכל מדינה
רם דישון18/07/2021יש תקן אחר. הערכים בהם אני דוגל הם 2 מיליגאוס בתדר הרשת ו-0.2 מיקרוואט לסמ״ר בתדרי סלולר ורדיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. עוד מתון המדידה-
לימור19/07/2021בסלון נמדד 0.4 מיקרוואט. עדיין בסדר?
מציינת שאת האנטנה אני רואה מהבית. מבינה שמבחינתך מדידה זה הנתון החשוב ולא מיקום האנטנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
0.4 מיקרוואט לסמ״ר הוא גבולי.
רם דישון19/07/2021שימי לב ליחידות- באיזה מכשיר את מודדת ומה היתה הקריאה של המכשיר? נכון, כאשר מודדים אין משמעות למיקום האנטנה. וודאי שבזמן המדידה כל המכשירים האלחוטיים בבית כבויים לגמרי (ראוטר, טלפון אלחוטי, מחשבים ניידים וטלפונים סלולריים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלפונים סלולרים וראוטר בסלון היו דלוקים. מה זה אומר?
שיר19/07/2021האם היית עובר דירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה שזה אומר הוא שלא ברור מה נמדד- הקרינה מהאנטנה או מהמכשירים שפעלו.
רם דישון19/07/2021לא הייתי עובר דירה. הייתי מודד מספר פעמים כאשר בכל פעם מכשיר אחר פועל, על מנת למצוא מיהו המכשיר/אנטנה שפולט הכי הרבה. אותו צריך לנטרל- חזרי אלי אחרי בדיקה כזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. אחזור אליך. אבל עדיין מנסה להבין- תורן קרקעי אני לא יכולה לנטרל…
לימור19/07/2021אם המדידה כללה את המכשירים הסלולריים בבית פלוס אנטנה מבחוץ זה המקסימום בעצם? נתון גבולי אבל הוא לא יכול להיות יותר מזה? (אלא אם נפעיל עוד מכשירים סלולריים בבית).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
על המכשירים בבית את יכולה לשלוט. את התורן
רם דישון20/07/2021לא ניתן לנטרל אבל ניתן לחסום את הקרינה ממנו באמצעים פשוטים. נכון, קרוב לוודאי שהנתון אינו יכול להיות יותר גבוה, אם לא נפעיל מכשירים נוספים.
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)