מד קרינה ......

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מד קרינה ......
    שרון
    27/07/2021

שלום אני מתעניין לגבי מד קרינה.מתשובות בפורום קראתי שמכשיר שלא עבר טראומה פיזית או אלקטרונית אסור להשתמש בו מבחינת כיול.
    1) אשמח אם תוכל להסביר לי כוונתך?
    2) דבר נוסף אני מעוניין לשימוש ביתי, מה זה הכיול הזה בכלל ואיך ניתן לוודא שהמכשיר באמת תקין ברגע שאצטרך אותו למדוד?
    3) כמה עולה בערך מכשיר פשוט לבית? ויש לך אולי מדריך לשימוש ,כי ישנם כמה סוגי תדרים, מה הערכים הבטוחים במכשיר קרינה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מד קרינה ......

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות.

רם דישון
    29/07/2021

1. בדיוק הפוך. מכשיר שלא עבר טראומה (נפילה או חשיפה לעוצמה חריגה, שבדרך כלל אינה בנמצא), הוא כשיר לשימוש.
    2. כיול פירושו בדיקה על מנת לוודא שהמכשיר תואם את הצהרת הדיוק של היצרן. אם המכשיר מיועד לשימוש ביתי, לעיתים מזומנות ולא בצורה רציפה, הוא אינו דורש כיול כלל. על מנת לוודא שהוא תקין, שים כוס מים במיקרוגל, הפעל אותו ומדוד קרוב לדלת. אם הוא יראה קריאה- משמע הוא תקין.
    3. 800-900 שקל. המכשירים הנמכרים בארץ מכסים את כל התדרים שבשימוש, ואם תרכוש תקבל הוראות שימוש מפורטות יחד עם תמיכה טלפונית. אם עדיין תהיינה לך שאלות- תוכל להעלותן כאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שרון
    29/07/2021

כמה זה עוצמות חריגות? האם העוצמות זה לפי ערך הגאוס? וכמה בערך?

ולגבי בדיקת המיקרוגל כמה הקריאה אמורה להראות לי? כי אם זה יראה לי 100 מילי גאוס ובפועל זה אמור לביות 50 מיליגאוס, אז לא כזה יעיל.לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה מערבב שני סוגים של קרינה (ההבדל בתדירות).

רם דישון
    01/08/2021

קרינה ממכשירי חשמל נמדדת במיליגאוס וקרינה ממיקרוגל וסלולר נמדדת במיקרוואט לס״מ רבוע (או מיליוואט למטר רבוע). אם תרכוש מכשיר- תקבל יחד אתו הוראות מפורטות ובכל שאלה נוספת תוכל לפנות אלי אישית או להעלות כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו