קרינה כבלי חשמל מה כמות הקרינה?

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה כבלי חשמל מה כמות הקרינה?
    שרית
    28/07/2021

מתשובות שראיתי בפורום, הבנתי שגם כבלי החשמל שפורשים בבית משדרים קרינה, יש כבלים יותר ויש פחות, כמה הם מקרינים הכבלים במיליגאוס?
    * יוצא בעצם שלא ניתן כלל וכלל להישמר מנזקי הקרינה, כי אין קיר בבית שאין בו כבל חשמל.וגם ליד המיטות שלנו ישנם כבלי חשמל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקרינה מכבל תלויה בגורמים רבים:

רם דישון
    29/07/2021

מבנה הכבל
    הזרם העובר בו
    המרחק מהכבל.
    אכן ישנה קרינה בכל הבית, בדרך כלל נמוכה דיה שלא גורמת שום נזק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבל

שרית
    29/07/2021

הפחד שלי זה לקרב את הלול של התינוק לקיר, שיתכן שעובר בו כבל חשמלי שזורם בו זרם חשמלי שמפעיל למשל את המקרר/מחשב משהו עם צרכן גדול. ואני הבנתי שמכבל יכול להקרין גם עשרות מיליגאוס.מה ניתן לעשות כי אני לא יודעת אם יש כבל בקיר או שאין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפתרון הוא לרכוש מד קרינה פרטי ולמדוד לבד.

רם דישון
    01/08/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו