עמוד חשמל עם טרנספורמטור ליד הבית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• עמוד חשמל עם טרנספורמטור ליד הבית
    Sima
    03/08/2021

שלום, בתמונה ניתן לראות עומד חשמל עם שנאי ליד בית במושב. מדברת על הבית עם הגג האדום שהוא בית האח של בעלי.
    אם הבית במרחק 15 מטר מעמוד החשמל ו9 מטר מהכבלים שמתפצלים לשני הצדדים בצורת ר המקיפה את הבית האם הבית בטוח?
    מאחורי הבית האדום אנחנו רוצים לבנות בית וגם הבית החדש יהיה ליד הכבלים העוברים לכל אורך השדה. מה המרחק הרצוי מכבלים? אני מתה מפחד מהדבר הזה, יש לנו ילדים... מה ניתן לעשות? תודה רבה מראש על כל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי הבית האדום בטוח.

רם דישון
    03/08/2021

לגבי בניה מתוכננת- אני ממליץ לרכוש מכשיר מדידה ולמדוד במקום. זה הנכון ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך.

Sima
    03/08/2021

זה מה שאעשה, אקנה מכשיר. בגדול מרחק מכבלי חשמל כמו שרואים בתמונה את 4 הכבלים המסומנים באדום הם ממשיכים לכל אורך השדה, האם מרחק הבנייה המתוכננת מהם בערך של 8 מטר (אולי אולי נצליח להרחיק 10 מטר), האם מרחק כזה הוא קטן מידי? חשבתי שהבעיה העיקרית היא השנאי, אני מבינה שהכבלים זה בעייתי גם.. עד שאקנה מכשיר אשמח לשמוע דעה ממך כי אני מה זה לחוצה. המון המון תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניתן לזהות אם זה קו מתח גבוה?

Sima
    03/08/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכל להסתכל גם בתמונה המצורפת בבקשה?

sima
    03/08/2021

התמונה המצורפת היא העמוד שבתוך השטח, ליד הכבלים האלה אנחנו אמורים לבנות. העמוד הזה מתחבר לעמוד הגדול עם השנאי שליד הבית האדום.
    האם זה קו מתח גבוה? 8 מטר מקו כזה זה מסוכן מידי עם ילדים?
    המון המון תודה רבה על כל העזרה. תבורך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי 8 מטרים הוא מרחק בטוח, אבל הטוב ביותר הוא למדוד.

רם דישון
    05/08/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו