מדידה של חשמל בתוך כיתת בית בפר

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מדידה של חשמל בתוך כיתת בית בפר
    יעל
    17/08/2021

שלום

מדדתי חשמל וסלולר בכיתה של הילד שלי ביסודי. היה נראה שהערכים תקינים חוץ משבשניה אחת כשעברתי בין מצב של מדידת סלולר למצב של מדידת חשמל, היה נראה לי ערך גבוה מאוד בחשמל אבל אחרי שניה זה חזר ל 0.2 מיליגאוס. המדידה הגבוהה לא חזרה על עצמה. בדקתי בקורנט מה המקסימום שנמדד באותה מדידה ונדמה לי שזה ערך גבוה. מצ"ב תמונה שבה ניתן לראות את ערך המקסימום שנמדד בתחץית המסך של הקורנט ואשמח לפענוח מה הערך (אולי 8 מיליגאוס?).

האם לדעתךיש לכך משמעןת? מה יכול להיות המקור למדידה כה גבוהה כשבשאר הזמן (למעט אותה שניה) היה ערך תקין לגמרי?

יש מה לדאוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הערך הוא אכן 8 מיליגאוס.

רם דישון
    17/08/2021

קשה לדעת מה סיבת הקריאה- יתכן ממזגן שנכנס לעבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המדידה הייתה 0.5 מיליגאוס וצורך לבדיקה חוזרת

יעל
    17/08/2021

אז האם לדעתך יש מקום לדאגה או לבדיקה חוזרת? כאמור שאר הזמן (מדדתי עוד כ-3 דקות באותו מקום) המדידה היתה 0.5 מיליגאוס לכל היותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי אין מקום לדאגה.

רם דישון
    21/08/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו