קרינה גבעת קוסולובסקי בגבעתיים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה גבעת קוסולובסקי בגבעתיים
    אנה
    22/08/2021

שלום
    אני גרה במרחק 350 מטר מהגבעה.
    גן הילדים ששובצנו אליו נמצא גן במרחק דומה מהגבעה אבל רחוב ליד.
    בעוד שבבית עצמו היה בודק קרינה לפני חמש שנים שאמר שהכל תקין - בגן הילדים לא ירשו לי להכניס בודק בטח לא באוגוסט ובספטמבר אם אכניס בודק ואני בספק אם יאפשרו - זה יהיה מאוחר מדי לעבור גן כי אני בספק אם יישאר מקום.

האם מספיקה מדידה בשער הגן?
    יש לנו במשפחה נטיה חזקה לסרטן. סרטנים אלימים במשפחה מצד האב כמעט לכולם.
    ילדיי קטנים - האם בכל מקרה יהיה כדאי שילכו לגן מחוץ לאזור ואן כן האם מרחק 500 מטר ומעלה יספיק? אני כמובן לא יכולה למדוד כל גן באזור. רק מנסה להבין סדרי גודל.

אני חייבת לציין שהגןן המדובר נהדר עבורינו קרוב מרחק הליכה עם חברים מהשכונה ואין לי רכב - לוותר עליו זה ויתור על נוחות גדולה מאוד עבורינו בתקופה קשה, האם יש סבירות שהוא תקין לחלוטין ויש דרך לוודא זאת? יש תחנות ניטור הבנתי בעיר אבל ברחובות ליד לא בדיוק שם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם תשובתי תהיה בגדר הערכה.

רם דישון
    24/08/2021

350 מטר קרוב מדי. האנטנות בגבעת קוזלובסקי הן אנטנות טלויזיה ולא סלולריות, והמשמעות היא הספק שידור יותר גבוה ומרחק ביטחון יותר גדול. עם כל הכאב והצער, ובהתחשב ברקע המשפחתי, הייתי נמנע מהגן הזה. אם תוכלי לקבל ולהעביר לי את דוח הבדיקה, למרות שנערכה לפני כמה שנים, אוכל להתיחס ביתר דיוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש משמעות לכך שהבניינים והבתים מהווים חסם

אנה
    24/08/2021

הוא לא אצלי, הדיירים הקודמים הזמינו אותו.
    אני במיחאנעטברת דירה בעוד כשנה, לדעתך כדאי להזמין בדיקה כץבדירה? כאמור אנחנו גם 309-350 מטר מהאנטנות בקוסוחבסקי אבל אנחנו לא רואים את האנטנה והבית עורפי הבנתי שיש לזה משמעות. שהבניינים והבתים מהווים חסם?

לגבי הגן - ניתנה לי אפשרות לגן שנמצא ברחוב במרחק מאות מטרים מבנין פלאפון ובזק (שנמצאים בדרך השלום וביצחק רבין בגבעתיים). לדעתי בערך 300 מטר מהגן.
    גם שם זה לא תקין להערכתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליץ לרכוש מכשיר ביתי ולמדוד לבד.

רם דישון
    25/08/2021

המכשיר המומלץ הוא הקורנט. הוא אמין ויתן לך תמונה מלאה מה קורה. כן, אם אין קו ראיה המצב הרבה יותר טוב, ועדיין כדאי למדוד. המכשיר לא זול, אבל הוא נשאר ברשותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו