מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה לתרגום קרינה סלולרית מאנטנהאבישג12/09/2021
שלום. שכרתי דירה ליד מבנה עם אנטנת תורן של סלקום. יש לי מכשיר מדידה ביתי וביצעתי מדידה בשעה 17:00 במרפסת הבית שהקיר של חדר השינה של הבנות שלי נמצא בדיוק מאחורי המרפסת.
הערכים שהתקבלו: RF 00. 1.051 MW/m2
LF 30 00.40 ut
אודה לכם בהבנת הערכים שהתקבלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקרינה שנובעת מהאנטנה של סלקום בטוחה. מאידך,
רם דישון12/09/2021הקרינה בתדר הנמוך (LF30) טיפה גבוהה. אם זה במרפסת- אין בעיה. אני ממליץ למדוד שוב בחדר השינה של הבנות, במיוחד ממש במיטות. חזרי אלי עם התוצאות. אני צופה שהקרינה הסלולרית (RF) תרד. אם זה נכון- תני דגש לתדר הנמוך (LF).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה לתירגום קרינה סלולרית
אבישג20/09/2021לאחר מדידה במיטות של הבנות התקבלו התוצאות הבאות:
LF 30 0.006
RF00. 6.05
LF600. 5.9
אלו התוצאות הגבוהות שיצאו במדידה.
האם מסוכן להישאר לגור כאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
משהו לא מסתדר לי. האם בזמן המדידה
רם דישון20/09/2021היו ניידים פעילים בסביבה? ראוטר? טלפונים אלחוטיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה לתירגום קרינה סלולרית
אבישג21/09/2021רק הנייד שצילם את הסירטון... מסוג סמסונג s20 fe .
אף אחד לא היה בבית יחד איתי שמדדתי.
והראוטר שיש בבית נמצא בצד השני של הבית.
יש לי את הסירטון אם תרצה לראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חזרי על כל המדידות כאשר הנייד כבוי לחלוטין. רשמי את התוצאות על נייר ולא בצילום.
רם דישון21/09/2021הנייד עלול לשבש את המדידות. כבוי- אני מדגיש- לגמרי!
אבישג22/09/2021מדדתי היום בשעה 18:00 כאשר הנייד כבוי וגם את הפחת בארון חשמל הורדתי שלא יהיה קרינה מראוטר .
הערכים שהתקבלו צמוד לקיר של החדר ושם גם נמצאות מיטות הבנות היו : RF00 00.4900
LF 600 00.06
LF30 00.03
במרכז החדר יצא
LF30. 00.12
RF00. 5390
תודה רבה על המענה המהיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכל תקין, אבל אני ממליץ לחבר את הראוטר דרך שעון שבת שיכבה אותו בלילה.
רם דישון22/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה לתירגום קרינה סלולרית
אבישג23/09/2021ראשית תודה על המענה המהיר.
שנית- להבנתי המכשיר מודד קרינה עד wifi 2.4 בלבד ולכן אינו מודד נכון את הקרינה שיש בבית.
האם זה נכון ואם כן על איזה מכשיר אתה ממליץ ? מצרפת את דגם המכשיר שאיתו מדדתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המכשיר הזה הוא אחד המומלצים. מודד עד 8 גיגהרץ, ואין ויי פיי שמגיע לתדר הזה.
רם דישון24/09/2021יש דגם חדש יותר, עם יותר מידע אבל הביצועים העיקריים זהים, לכן אל תרוצי להחליף.
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)