3 אנטנות סלולאריות במרחק 500 מטר

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• 3 אנטנות סלולאריות במרחק 500 מטר
    קרינה
    18/09/2021

אנו מעוניינים לקנות שטח ולבנות בית ויש 3 אנטנות סלולאריות שרואים אותם מהשטח. המרחק בערך 500 מטר. האם זה מסוכן? ראיתי שניתן להשאיל מכשיר כדי לבדוק. כיצד ניתן לשהאיל?
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 1. חפשי ברשת אנווירווסנס. הם משאילים מד קרינה. 2. אינני בטוח

רם דישון
    18/09/2021

שמדידה תהיה יעילה במקרה זה. זאת כי המדידה תהיה בגובה פני הקרקע ומה שחשוב הוא גם מדידה בגובה של קומות גבוהות יותר.
    הדרך היחידה היא להעריך את הקרינה הצפויה. לשם כך אני צריך את נתוני 3 האנטנות ומפה של השטח. את הנתונים ניתן לקבל מהמשרד להגנת הסביבה.
    אם המרחק הוא אכן 500 מטר- קרוב לוודאי שאין בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי שהמרחק האווירי הוא עד 100 מטר

קרינה
    18/09/2021

מצב החומר שאמרת. אשמח לדעת את חוות הדעת שלך. נראה לי שהמרחק האווירי הוא עד 100 מטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה לשלוח מייל ואשלח לך את הכל

קרינה
    18/09/2021

יש פה בעיה לצרף מספר קבצים. אשמח אם תוכל לשלוח לי איימל ואשלח לך את הכל. תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האי מייל שלי מופיע כאן. לא ניתן לרשום אותו כאן.

רם דישון
    20/09/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו