מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מדוע אין דעיכה של הקרינה חצי מטר או מטר מהמדחסדן26/09/2021
שלום,
אני שוכר דירה ובה מדחס המזגן של השכנים יושב מצידו השני של הקיר של הסלון שלי, קצת התמהמתי (כי לא שיערתי שיש בעיה) אבל בדקתי אתמול ולהפתעתי גיליתי שכשהזמגן פועל (והוא פועל הרבה) הקרינה על הספה נעה בין 5-10 מיליגואס, חשבתי שזה לא נורא כי המדחס עובד בערך 50% מזמן העבודה של המזגן ובמיוחד בקיץ, פחות בחורף ואני גם לא נמצא על הספה כל כך הרבה זמן, אבל להפתעתי גיליתי שגם במקומות מרוחקים יותר של מספר מטרים! (חדר השינה) יש קרינה (ואפילו במספרים דומים) כאשר אני מקרב את מד הקרינה (תדר נמוך) לרצפה, בגובה המיטה הקרינה נמוכה יותר, ברגליים באזור ה -4, בגוף ובראש 1.5, כשהמדחס יוצא מפעולה, כל הקרינה, בכל האזורים יורדת ל-0.
מדוע אין דעיכה של הקרינה חצי מטר או מטר מהמדחס? ומדוע הקרינה חזקה יותר כשמתקרבים לרצפה? מה ניתן לעשות?
אני גר בדירה הזו כמעט שנה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשה לאבחן מרחוק, אבל
רם דישון26/09/2021לדעתי קו החשמל אל המזגן בוצע בצורה חובבנית כך שהוא מקרין. אם אתה מבין קצת בחשמל- נראה לי שהפאזה והאפס לא הולכים יחד אלא בנפרד ולכן שניהם מקרינים במקום שאחד יבטל את השני. עד 4 מיליגאוס סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהאם ניתן לפתרון פשוט או שדורש משהו מורכב
דן26/09/2021או שדורש משהו מורכב?
בנוסף, בחישוב שעשיתי לקרינה ממוצעת במהלך 24 שעות של יום "סטנדרטי" קיבלתי רמות שנעות בין 2.5 מיליגאוס ממוצע ל-3.2 מיליגאוס בחישוב מחמיר (כמובן שיש ימים חריגים שבהם אני שוהה יותר באותו החדר אז יהיו חריגות אבל זה יחסית יוצא דופן), אפשר לחיות עם זה? (כמובן שמדובר על שנתיים-שלוש, לא מעבר לכך).
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מספר חודשים עד למציאת דירה אחרת זה בסדר
דן26/09/2021אני משתמש במכשיר יחסית פשוט (לא תלת צירי), כשכיוונתי כעת את הפרוב כלפי מטה, המספרים גבוהים יותר גם במקומות אחרים כמו כסא המחשב (עד 15), בחלקים נוספים בסלון עד 20, המיטה נשארת ברמות נמוכות, כמה מהר צריך לפעול? האם מספר חודשים עד למציאת דירה אחרת זה בסדר? האם זו תגובה מוגזת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מספר חודשים בהחלט סביר. במקרה זה
רם דישון27/09/2021אין דחיפות. הפתרון הוא בהיקף של כמה מאות שקלים, אבל אם אתה הולך על פתרון כזה חשוב לשכור שירותים של מישהו שמבין. ״חשמלאים״ רבים אינם יודעים אפילו במה מדובר. לפי מה שתיארת, הבעיה היא בקו של המזגן, והעובדה הזו מקילה על הפתרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מוצאים חשמלאי שמבין בנושא
דן27/09/2021כמה מאות שקלים זה לא נורא, השאלה איך מוצאים חשמלאי שמבין בנושא ואכן ייגבה כמה מאות שקלים לפתרון כזה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תסביר לו שנדרש לנתב את הקו למזגן כך שהפאזה והאפס ילכו יחד מהלוח עד למזגן,
רם דישון27/09/2021ובנוסף שיבדוק שאין איפוס כפול. אם זה יהיה ברור לו- כנראה שיעשה מה שצריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה לשאלה
דן27/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)